ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Toner Samsung για τους εκτυπωτές σας για τέλεια εκτύπωση

Ψάχνετε για Τoner Samsung; Σας προτείνουμε το μέρος απ’ όπου μπορείτε να αγοράσετε το τόνερ σας. Είναι το onlineκατάστημα tonerlow.gr από το οποίο μπορείτε να βρείτε πάρα πολλούς κωδικούς για κάθε brand εκτυπωτή.

Γιατί να επιλέξετε τόνερ από tonerlow.gr

Έχετε εγγύηση

Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να σας τύχει με την αγορά προϊόντων, τα οποία μπορεί να βγουν ελαττωματικά. Μαζί με την αγορά των τόνερ, έχετε εγγύηση ενός έτους καλής λειτουργίας.

Αξιοπιστία και ποιότητα σε κάθε σελίδα που εκτυπώνετε

Η εταιρεία συνεργάζεται με τους πιο γνωστούς και αξιόπιστους κατασκευαστές της αγοράς, προσφέροντας μεγάλη ασφάλεια, κατέχοντας μάλιστα πιστοποιήσεις Iso που αποτελούν τα υψηλότερα standardsποιότητας.

Τα toner που επιλέγουμε παράγονται σύμφωνα με τους αυστηρότερους κανόνες και έχουν σχεδιαστεί εξαρχής για να ξεχωρίζουν με την ποιότητά τους και τη διάρκεια της εκτύπωσής τους, η οποία είναι σχεδόν ταυτόσημη με το τόνερ του ίδιου του κατασκευαστή.

Πολύ καλή τιμή

Η χαμηλή τιμή τους σχετικά με τον κατασκευαστή προσφέρει οικονομία και φυσικά θεωρείται συμφέρουσα. Η αγορά σας μπορεί να γίνει μέσα ένα λεπτό, χωρίς κανένα πρόβλημα, με διαθέσιμους όλους τους τρόπους πληρωμής.

Tonerεκτυπωτών Samsung φθηνά

Το DrumSamsungMLT-R116 Blackείναισυμβατό με τα περισσότερα μοντέλα και φτάνει μέγιστο αριθμό εκτύπωσης τις 9.000.

Προτείνουμε και άλλα δύο τόνερόπως το TonerSamsung CLT-K404S Black, με μέγιστο αριθμό σελίδων 1.500 και το TonerSamsung MLT-D111L Blackμε μέγιστο αριθμό σελίδων τις 1.800.

Αν δεν μπορείτε να βρείτε το τόνερ που χρειάζεστε, μπορείτε να καλέσετε στο 211 800 2929 και να ρωτήσετε για το συγκεκριμένο μοντέλο που επιθυμείτε.

Στο Toner Low θα βρείτε και μεταχειρισμένους εκτυπωτές!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button