Δυτική Ελλάδα

Toν Οκτώβριο οι εκλογές για το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ

epi-adedy

Εξαιτίας των καθυστερήσεων στις εκλογές για ανάδειξη αντιπροσώπων για το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ από διάφορα πρωτοβάθμια δημοσιοϋπαλληλικά σωματεία, αποφασίστηκε να ζητηθεί παράταση στην διεξαγωγή των εκλογών για την νέα Ε.Γ. του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ στην Αιτωλ/νία

Ακολουθεί η επιστολή της Ε.Γ. του Ν.Τ. της ΑΕΔΥ στην Αιτωλ/νία προς τα πρωτοβάθμια Σωματεία του νομού:

 

«Συνάδελφοι.

Σας έχουμε ήδη ενημερώσει για την εκλογοαπολογιστική συνέλευση αντιπροσώπων, που πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον κανονισμό λειτουργίας, και τον Ν. 1264/84.

Κατά την διάρκεια της συνέλευσης τέθηκε ζήτημα Αναβολής της Εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη Νέας Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος, προκειμένου όλα τα σωματεία που οι Ομοσπονδίες ανήκουν στην ΑΔΕΔΥ, να εκλέξουν αντιπροσώπους με τις Νόμιμες διαδικασίες αφ΄ενός και αφέτέρου να συμμετέχουν και άλλα σωματεία που μέχρι σήμερα δεν συμμετείχαν στην δύναμη των σωματείων του Νομαρχιακού τμήματος .

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. ΟΜΟΦΩΝΑ πρότεινε και  η Γενική Συνέλευση κατά μεγάλη πλειοψηφία Απεφάσισαν να: Ζητήσουν από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ , την Αναβολή της διαδικασίας , έως το τέλος Οκτώβρη του 2013, προκειμένου να συμμετέχουν περισσότερα σωματεία στην δύναμη του Ν.Τ., και να εκλέξουν αντιπροσώπους με τις Νόμιμες διαδικασίες.

Η ημερομηνία των εκλογών για την ανάδειξη Διοίκησης στο Νομαρχιακό Τμήμα Θα ανακοινωθούν μετά από απόφαση της εκτελεστικής γραμματείας του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button