ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

Το… Σουηδικό μοντέλο διοίκησης απασχόλησε τον δήμαρχο Θέρμου

Με συγγενή του, που κατάγεται από την Αγία Σοφία Θέρμου και που έχει διατελέσει βουλευτής στο κοινοβούλιο της Σουηδίας, συναντήθηκε σήμερα ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας.

Ο κ. Δελής δραστηριοποιείται στη Σουηδία εδώ και 44 χρόνια και όπως φαίνεται η συζήτηση με τον κ. Κωνσταντάρα, έδωσε… ιδέες στον δήμαρχο σχετικά με την εφαρμογή του Σουηδικού μοντέλου διοίκησης – αυτοδιοίκησης.


Δεν γνωρίζουμε βεβαία, εάν ο καταξιωμένος συμπατριώτης μας του εξωτερικού, επισήμανε στον δήμαρχο πως οι συνάδελφοί του στην Σουηδία, δεν συνηθίζουν να κάνουν… αγιασμό σε γκρέιντερ και απορριμματοφόρα! Η συζήτηση πάντως, σίγουρα, θα είχε ενδιαφέρον.

Έγραψε συγκεκριμένα ο δήμαρχος:

«Ο εξαδερφός μας Σωτήρης Δελής υπήρξε Βουλευτής στο κοινοβούλιο της Σουηδίας από το 2014 έως του 2019 με το κεντροδεξιό κόμμα Moderata samlingspartiet εκπροσωπώντας την εκλογική περιφέρεια της κομητείας Γιένκεπινγκ.

Ζει εδώ και 44 χρόνια στην Σουηδία με την οικογένεια του , την σύζυγο του , τα παιδιά του και τα εγγόνια του , ενώ επαγγελματικά έχει αναδειχθεί σε έναν πετυχημένο τραπεζίτη.

Κατάγεται από την Αγία Σοφία δήμου Θέρμου στην οποία έρχεται κάθε χρόνο.

Με επισκέφτηκε σήμερα στο δημαρχείο με την σύζυγο του Agnèta και εκτενώς συζητήσαμε το Σουηδικό μοντέλο διοίκησης και αυτοδιοίκησης , ενώ ανταλλάξαμε απόψεις για τον ρόλο του απόδημου Ελληνισμού , το τουρκικό λόμπυ στην Σουηδία , το οικονομικό και πολιτικό μοντέλο της.
Ένας άξιος Έλληνας του εξωτερικού!
Πολλά Μπράβο !!!!
».

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button