ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Το Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου επισκέφτηκε η Δόμνα Μιχαηλίδου

Το Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου επισκέφτηκε σήμερα η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η Διευθύντρια του ιδρύματος κα. Θεοδώρα Κουτσαγγέλη υποδέχθηκε την Υφυπουργό και την κατατόπισε για την λειτουργία του ιδρύματος και κυρίως για την κρίσιμη περίοδο που διανύει ο κόσμος με την πανδημία.

Υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί από το ίδρυμα για τον εφοδιασμό υπηρεσιών και δομών με υλικά προστασίας, ως επίσης και για την συστηματική και αποτελεσματική προσπάθεια ώστε κανείς τρόφιμος να μην έρθει σε επαφή με φορέα του ιού.

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δόμνα Μιχαηλίδου έμεινε κατάπληκτη από την εικόνα του ιδρύματος και όπως είπε χαρακτηριστικά είπε το Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου είναι πρότυπο λειτουργίας και έδωσε συγχαρητήρια στην διευθύντρια και στο προσωπικό.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς ,ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Παίσιος και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου κ. Τριβλής και ο διευθυντής του γραφείου του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της κυβέρνησης κυριου Σπήλιου Λιβανού, οι οποίοι μίλησαν με την Υφυπουργό για το θέμα της πανδημίας και για τα μέτρα που λαμβάνει το ίδρυμα με σκοπό την προστασία των τροφίμων.

Πηγή: onairnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button