Το πρώτο “κλειστό” Σάββατο στο Αγρίνιο και τα πέντε εμπόδια της πώλησης…

Κάνοντας μια βόλτα στο κέντρο γύρω στις 11 το πρωί σήμερα το συμπέρασμα είναι ότι πολλά εμπορικά άνοιξαν, από όλες τις κατηγορίες και όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Ας μην κάνουμε πρόχειρο υπολογισμό, αν είναι δηλαδή τα μισά ή περισσότερα ανοιχτά ή κλειστά. Πάντως, η εικόνα είναι πολύ πιο “ανοιχτή” από κάθε άλλη φορά, (κάτι που-από εμπειρία- σίγουρα θα βρεθεί κάποιο στατιστικό να διαψεύσει…).


Με άλλα λόγια, τα πάντα τα ρυθμίζει η ζωή. Φέτος ακόμη περισσότερο. Ίσως όλα όσα έγιναν με το ωράριο τον τελευταίο καιρό να ήταν άνευ λόγου. Θα το έλυνε το θέμα η αγορά.

Ο Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας Zig Ziglar έχει πει το εξής που στο Αγρίνιο τιμωρείται με κρέμασμα με αντικαπιταλιστικό καλώδιο: “Κάθε πώληση έχει πέντε εμπόδια: δεν υπάρχει ανάγκη, δεν υπάρχουν λεφτά, δεν υπάρχει βιασύνη, δεν υπάρχει επιθυμία, δεν υπάρχει εμπιστοσύνη”!

Το εμπόριο εδώ σκάλωσε στο “δεν υπάρχουν λεφτά” για χρόνια αλλά την ανάγκη, την άμεση επιθυμία και την εμπιστοσύνη τις καλλιεργεί και ο ίδιος ο έμπορος με τις επιλογές του και την στρατηγική του…

η συντακτική αγοραία μονάδα

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αγρίνιο εμπόριο κλειστά Σάββατα