Δυτική Ελλάδα

Το πρόγραμμα του Γ. Ρωμανιά στο Αγρίνιο

epi-romanias

Το Σωματείο Ραδιοταξί Αγρινίου και ο Σύλλογος εργαζομένων νοσοκομείου Αγρινίου διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτ/νιας ( Παπαστράτου & Σμύρνης ) με θέμα : «Συνταξιοδοτικό – ασφαλιστικό» και ομιλητή τον καθηγητή κ. Γεώργιο Ρωμανιά.

Ο εισηγητής θα αναπτύξει όλα τα επίκαιρα θέματα που απασχολούν εργαζόμενους και ελεύθερους επαγγελματίες ενώ θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες του βήματος για ερωτήσεις. Ο κ. Ρωμανιάς στις 18.30 της ίδιας ημέρας θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των Μ. Μ. Ε. του Νομού Αιτωλ/νίας και στην συνέχεια θα αναπτύξει το θέμα της ημερίδας.


Ο Πρόεδρος του Σωματείου ραδιοταξί  Αγρινίου κ. Χρήστος Παπούλιας όσο και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου Αγρινίου κ. Κώστας Παπαθανασίου τονίζουν σε κοινή ανακοίνωση την σημαντικότητα της διοργάνωσης τέτοιων εκδηλώσεων και ιδιαίτερα σε αυτή την εποχή που όλα κινούνται με ανασφάλεια και με πολύ πτωτικούς ρυθμούς ενώ αναφέρονται και στο κύρος του ομιλητή που εξασφαλίζει αντικειμενικότητα και ποιότητα στα λεγόμενά του.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button