ΓεγονόταΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Το Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι «κείται μακράν»», λέει το Συντονιστικό των πολιτών

Καμιά αναφορά από τον Κώστα Καραμανλή, για τον διευρωπαϊκό άξονα

Παραφράζοντας φράση του παλαιότερου Καραμανλή, το Συντονιστικό πολιτών για τον δρόμο Αγρίνιο – Καρπενήσι, εκφράζει τη λύπη του και την αγανάκτηση του για το ότι ο διευρωπαϊκος δρόμος Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία δε φαίνεται να είναι στις προτεραιότητες ούτε της σημερινής κυβέρνησης.

«Πρόκειται για αίτημα χιλιάδων συμπολιτών μας, που αφορά το άνοιγμα της οικονομίας της Αιτωλοακαρνανίας προς την Ευρυτανία και στην Ανατολική Ελλάδα και την ανάπτυξη του τόπου», σημειώνεται χαρακτηριστικά και επισημαινεται οτι κατά την επίσκεψη του υπουργού καιτου υφυπουργού Υποδομών στην περιοχή, καμιά αναφορά δεν έγινε για τον συγκεκριμένο οδικό άξονα.


Η ανάρτηση του Συντονιστικού:

«Κατά την επίσκεψη του Υπουργείου Υποδομών Κώστα Καραμανλή πέρα από το σπουδαίο έργο του Ακτίου-Αμβρακίας που θα συνδέσει την Αιτωλοακαρνανία με το διεθνούς σημασίας αεροδρόμιο του Ακτίου δεν περίσσεψε κάποια αναφορά ή κάποια δέσμευση για το θέμα που υπέγραψαν χιλιάδες συμπολίτες μας και συγκεντρώθηκαν όλοι σχεδόν οι πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί της Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας.

Δεν υποτιμούμε κανένα άλλο έργο, αντιθέτως το χαιρετίζουμε και μάλιστα θεωρούμε το Άκτιο-Αμβρακία απαραίτητη και ενιαία συνέχεια του Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία για την οικονομία της Αιτωλοακαρνανίας του αύριο.

Διαπιστώνουμε όμως ότι αγνοούνται όχι μόνο οι πολίτες αυτού του τόπου αλλά και το πολιτικό σύστημα του Νομού. Εμείς δεν είμαστε ένα κίνημα διαμαρτυρίας αλλά άνθρωποι που δραστηριοποιούνται σε όλο το οικονομικό και κοινωνικό φάσμα του τόπου.
Θα συνεχίσουμε και θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας.

Έτσι καλούμε όλο τους πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες του τόπου, Δημάρχους, Bουλευτές και Περιφέρεια να πάρουν θέση και να κεφαλοποιήσουν επιτέλους προς όφελος του τόπου τη συνάντηση της 12ης Μαρτίου διεκδικώντας και καταγγέλλοντας όπου χρειάζεται την αδιαφορία αυτή για το συγκεκριμένο έργο.
Εκτός και αν – για να κλείσουμε πάλι με φράση του παλαιότερου Καραμανλή-“στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται αλλά δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται αλλά δεν λέγονται».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button