ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μεσολογγίου στην κινητοποίηση για το Νοσοκομείο

«Θα είμαστε πάντα παρόντες στην μάχη για ένα καλύτερο Εθνικό Σύστημα Υγείας, μπαίνοντας εμπόδιο στα σχέδια για διάλυσή του», υπογραμμίζει η Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μεσολογγίου σε ανακοίνωσή της αναφορικά με την κινητοποίηση για το Νοσοκομείο της πόλης χθες Πέμπτη, 14 Ιουλίου.

Αναλυτικά αυτή αναφέρει:


Την Πέμπτη 14 Ιουλίου ο κόσμος του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ανταποκρίθηκε στην  κινητοποίηση των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου και διαμαρτυρήθηκε ενάντια στην κατάρρευση και την δρομολογούμενη υποβάθμισή του  σε Κέντρο Υγείας από την κυβέρνηση της Ν.Δ.

Οι εργαζόμενοι ζητούν την άμεση πρόσληψη ιατρονοσηλευτικού προσωπικού καθώς το νοσοκομείο πλέον έχει ουσιαστικές ελλείψεις σε προσωπικό και δεν μπορεί να λειτουργήσει και να διασφαλίσει τόσο τις σωστές συνθήκες περίθαλψης για τους ασθενείς όσο και τις αυτονόητες συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους

Στην κινητοποίηση πήρε μέρος και συμπαραστάθηκε στους εργαζομένους, αντιπροσωπεία του  ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τοπικής  Οργάνωσης  Μεσολογγίου κ. Χρήστο Λυμπέριο.  

Μαζί του ήταν ο αναπληρωτής Γραμματέας Ευάγγελος Αλαφοδήμος,  η πολιτευτής  του Κινήματος  Περσεφόνη Πιστιόλη και πολλά μέλη μας.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ακολούθησε την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ με ανακύκλωση συμβασιούχων, επικουρικών εργαζομένων, δανεικών και άλλων….

Εξαρτημένη από τα συμφέροντα και από συγκεκριμένα κέντρα και βέβαια, λόγω της πανδημίας, έκρυψε κάτω από το χαλί το σχέδιό της για την ιδιωτικοποίηση της υγείας και του ΕΣΥ, αλλά σιγά-σιγά ξεμυτίζει και μας το προβάλλει.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής είναι υπερήφανο και για το κοινωνικό κράτος και για τις μεταρρυθμίσεις που έκανε.

Και βέβαια, είναι πολύ υπερήφανο για το Εθνικό Σύστημα Υγείας που εμπνεύστηκε, δημιούργησε  και παρέδωσε στον Ελληνικό λαό ο αείμνηστος Γιώργος Γεννηματάς.

Δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να το καταστρέψει.

Θα είμαστε πάντα παρόντες στην μάχη για ένα καλύτερο Εθνικό Σύστημα Υγείας, μπαίνοντας εμπόδιο στα σχέδια για διάλυσή του.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button