Δυτική Ελλάδα

Το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών κατά της πλειοψηφίας του Δ.Σ. της Β’ ΕΛΜΕ

po-pame-logoΣφοδρή κριτική ασκεί το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών στην Αιτωλοακαρνανία, για το γεγονός ότι η Β’ ΕΛΜΕ προχώρησε σε συνεργασία με ιδιωτικό ιατρικό κέντρο του Αγρινίου, διασφαλίζοντας παροχές στα μέλη της..

Το ΠΑΜΕ χαρακτηρίζει «ντροπή και αίσχος» την απόφαση αυτή.

Αναλυτικά:

«Κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες στα σχολεία, ανακοίνωση του Δ.Σ. της Β’ ΕΛΜΕ (ΣΥΡΙΖΑ 4 έδρες, ΝΔ 3 έδρες, Συμμετοχή 2 έδρες, σε σύνολο 9 ) με θέμα την έναρξη συνεργασίας με γνωστό διαγνωστικό κέντρο της περιοχής.

Όπως λένε: «βρίσκονται σε ευχάριστη θέση» για αυτή τη συνεργασία, καθώς «οι ιθύνοντες του κέντρου ανταποκρίθηκαν θετικά στη γενικότερη πρωτοβουλία που αναπτύσσει το Δ.Σ. απευθύνοντας προσκλήσεις συνεργασίας σε επιχειρήσεις και φορείς». Δηλαδή θα δούμε και άλλα τέτοια στην συνέχεια.

Αλήθεια τα σωματεία των εργαζομένων και τα Δ.Σ. τους, είναι για να διαφημίζουν και να συνάπτουν συνεργασίες με ιδιώτες-κλινικάρχες που λυμαίνονται το χώρο της υγείας ή να οργανώνουν τον αγώνα των εργαζομένων για Δημόσια Δωρεάν Καθολική Υγεία για όλους χωρίς ιδιωτική πρωτοβουλία.

Τα Νοσοκομεία υποχρηματοδοτούνται και ένας από τους λόγους που γίνεται αυτό είναι για να ενισχυθούν οι διάφοροι επιχειρηματίες. Αποτελεί χρυσή ευκαιρία γι’ αυτούς να μπουν στον κλάδο της Υγείας, καθώς αποκτούν σταθερά κέρδη. Αυτό θέλουν να πετύχουν με τις διάφορες προσφορές και το καταφέρνουν μέσα από τις συνεργασίες. Εδώ το Δ.Σ. της Β’ ΕΛΜΕ δίνει το παρών!

Στόχος του κινήματος πρέπει να είναι η ανάκτηση των απωλειών των τελευταίων χρόνων, η πραγματική ανακούφιση των εργαζομένων και όχι οι λίστες για πελατεία στους ιδιώτες.

Είναι σίγουρο ότι με αυτή τη λογική τα προβλήματα στα Δημόσια Νοσοκομεία δεν λύνονται! Τα συμπεράσματα δικά σας.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button