Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Το Orlando LGBT+ στηρίζει τα ΛΟΑΤΚΙ παιδιά του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου

Ακόμη χαρακτηρίζει «ομοφοβική η επιστολή του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου»

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων έστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εκφράζοντας την αντίθεσή του στη ψήφιση της ισότητας στον γάμο.

Στην επιστολή, ο Σύλλογος δηλώνει ότι το ενδεχόμενο τεκνοθεσίας από ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια είναι τρομακτικό, καθώς και ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι αντίθετη.


«Αυτή η εκδοχή μας τρομάζει και μας οργίζει ως κάτι αδιανόητο για τα Ελληνικά ήθη και δεν θα μπούμε καθόλου σε διάλογο περί αυτού»

Πέρα από τα ομοφοβικά επιχειρήματα, στο κείμενο αναφέρεται ότι «ο θεός είναι ο μοναδικός νομοθέτης».

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

«ΠΡΟΣ Αξιότιμο κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη

Πρωθυπουργό Ελλάδος

ΚΟΙΝ 1)Αξιότιμους κ.κ. Βουλευτές Ν.Αιτ/νιας

2)Μ.Μ.Ε

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Διαβάσαμε στο τύπο ότι προτίθεσθε να φέρετε προς ψήφιση στη Βουλή νομοσχέδιο για το γάμο μεταξύ των ομοφυλοφίλων.

Δεν γνωρίζουμε αν είναι αληθή αυτά τα δημοσιεύματα ωστόσο όμως γράφτηκε και μέχρι σήμερα δεν διαβάσαμε πουθενά κάποια διάψευση.

Ως εκ τούτου είμαστε υποχρεωμένοι διερμηνεύοντας τα αισθήματα των 5765 οικογενειών μελών του Συλλόγου μας να σας εκφράσουμε την πλήρη και κάθετη αντίθεσή μας για την πρόθεσή σας να ψηφίσετε έναν τέτοιο νόμο, που αντιβαίνει στους ηθικούς και φυσικούς νόμους.

Πιστεύουμε ότι δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσουμε για τη θέση μας αυτή, ωστόσο θέλουμε να επισημάνουμε ότι σ΄ όλο το ζωικό βασίλειο η φύση λειτουργεί με συγκεκριμένο τρόπο για την διαιώνιση του κάθε είδους. Επί πλέον οι ηθικοί νόμοι καθορίζουν με ακρίβεια τη συντροφική σχέση των δύο φύλλων χωρίς την παραμικρή αμφισβήτηση , καθότι νομοθέτης είναι ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ.

Εξάλλου εξ όσων δυνάμεθα να γνωρίζουμε δεν ετέθη ποτέ εις γνώση και έγκριση του Ελληνικού Λαού ένα τέτοιο παμμέγιστο θέμα , ώστε να αποφασίσει σχετικώς ο ίδιος ο κυρίαρχος Ελληνικός Λαός , ο οποίος κατά την ακροτελεύτρια διάταξη του ισχύοντος Συντάγματος είναι ο υπέρτατος θεματοφύλακας των θεσμών, όπως είναι και ο θεσμός της οικογένειας και του γάμου, όπως τον υπαγορεύει η βιολογία και τον καθιέρωσε η Ελληνορθόδοξη αγωγή και παιδεία του Έθνους μας.

Κλείνοντας ούτε καν λόγο επιθυμούμε να κάνουμε για την υιοθέτηση παιδιών από ομοφυλόφιλους. Αυτή η εκδοχή μας τρομάζει και μας οργίζει ως κάτι αδιανόητο για τα Ελληνικά ήθη και δεν θα μπούμε καθόλου σε διάλογο περί αυτού.

Ελπίζουμε να ακούσετε τη φωνή της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού που καθόλου δεν συμφωνεί με την ψήφιση ενός τέτοιου νόμου καθότι έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη Χριστιανική μας πίστη και τις πατροπαράδοτες παραδόσεις μας.

Διατελούμε μετά πάσης τιμής

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημήτριος Ντάουλας

Νικόλοας Γυφτάκης».

Το Orlando LGBT+ στηρίζει τα ΛΟΑΤΚΙ παιδιά του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου

Το Orlando LGBT+, επιστημονικός φορέας για την ψυχική υγεία των ΛΟΑΤΚΙ+, απευθύνεται στα ΛΟΑΤΚΙ+ παιδιά / μέλη των πολύτεκνων οικογενειών του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου, που έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό με ακραία όπως αναφέρει «ομοφοβικό περιεχόμενο, ζητώντας να συνεχιστούν οι διακρίσεις κατά των παιδιών των ΛΟΑΤΚΙ οικογενειών και να μη θεσμοθετηθεί η ισότητα στο γάμο».

Τι αναφέρει το Orlando LGBT+

«Διαβάσαμε την ομοφοβική επιστολή που απηύθυνε στον Πρωθυπουργό ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου, ζητώντας να μη θεσμοθετηθεί η ισότητα στον γάμο και την τεκνοθεσία.Ο Σύλλογος δηλώνει ότι εκφράζει αυτές τις θέσεις εκπροσωπώντας 5765 οικογένειες που είναι μέλη του» αναφέρει αρχικά.

«Δε θα απαντήσουμε στα ομοφοβικά επιχειρήματα της επιστολής -άλλωστε είναι χιλιοειπωμένα και χιλιοαπαντημένα. Όμως, ως επιστημονικός φορέας που εξειδικεύεται στην ψυχοκοινωνική στήριξη των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων και των οικογενειών τους, θα απευθυνθούμε με τη σειρά μας στα ΛΟΑΤΚΙ+ παιδιά/μέλη αυτών των 5765 οικογενειών -ή όσων εξ αυτών στα αλήθεια στηρίζουν αυτή την ομοφοβική επιστολή:

»Τα δικαιώματά σας έχουν σημασία. Και σε γονείς/σις-στρέιτ μέλη των οικογενειών αυτών που στηρίζουν αυτή την επιστολή: Tα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα στα οποία απευθύνεστε και των οποίων τα δικαιώματα αρνείστε δεν είναι κάπου εκεί έξω. Είναι μέσα στα 5765 σπίτια σας. Κάντε αυτό που οφείλετε ως (πολύτεκνοι ή μη) γονείς. Αναλάβετε την ευθύνη σας.Μην κακοποιείτε τα παιδιά σας» καταλήγει η επιστολή του Orlando LGBT+.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button