ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Το ωράριο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου την Μ. Εβδομάδα

Επεκτείνεται κατά μισή ώρα το κλείσιμο

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου έγινε γνωστό, μετά και την νέα ενημέρωση από την Πολιτεία, το νέο ωράριο με βάση το οποίο θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα του Αγρινίου την Μεγάλη Εβδομάδα.

Η ενημέρωση του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου αναφέρει:

«Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου σας ενημερώνει πως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Υπουργική́ Απόφαση Δ1α/Γ.Π.οικ.26380/24-4-2021 με την οποία καθορίζονται τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν από σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου 2021.

Αυτά τα οποία έχουν σημασία για το λιανικό εμπόριο στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, είναι τα εξής:

· Συνεχίζεται η λειτουργία του λιανεμπορίου και στα δύο επιδημιολογικά επίπεδα με ραντεβού, click inside και click away.

. Το ωράριο διευρύνεται από τις 07.00 μέχρι τις 21.00.

· Εξαιρέσεις στο ως άνω ωράριο αποτελούν η Μεγάλη Παρασκευή με εύρος ωρών λειτουργίας από 13.00 μέχρι 19.00 και το Μεγάλο Σάββατο από 07.00 μέχρι 18.00.

· Υπάρχει ρητή απαγόρευση οποιασδήποτε λειτουργίας καταστήματος λιανικής την Κυριακή του Πάσχα.

· Η αναλογία παραμένει 1 άτομο ανά 25 τμ και πάνω από τα 500 τμ, 1 άτομο ανά 100 τμ. Στην εξίσωση μπαίνουν πλέον και οι κοινόχρηστοι χώροι με χωρητικότητα 1 άτομο ανά 10 τμ.

. Ειδικά για τα καταστήματα τροφίμων, το ωράριο για την Μεγάλη Παρασκευή διαμορφώνεται από τις 09.00 μέχρι τις 19.00 και για το Μεγάλο Σάββατο από τις 07.00 μέχρι τις 19.00.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ».

Δείτε το νέο ωράριο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button