ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Το νοσοκομείο Μεσολογγίου επισκέφτηκε ο Κώστας Λύρος

Συνέχεια επαφών Κώστα Λύρου για τα ζητήματα υγείας στον Δήμο Ι.Π Μεσολογγίου

Ο δήμαρχος Μεσολογγίου είχε συνάντηση με το Προεδρείο και τον Διευθυντή του Επιστημονικού συμβουλίου του σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου

Σε συνέχεια των συναντήσεων του για τα ζητήματα υγείας στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, ο Δήμαρχος κ. Κώστας Λύρος, χθες, Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 επισκέφτηκε το Γ.Ν. Μεσολογγίου «Χατζηκώστα» όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Κωνσταντίνο Καραγκούνη και τον πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου κ. Βασίλειο Μπρούμα. Στη συνάντηση έδωσε το «παρών» και ο ταμίας του Σωματείου κ. Νίκος Νικολάου.


Στη συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος τα ακανθώδη ζητήματα της έλλειψης Ιατρικού, Νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού και ενέργειες αντιμετώπισης τους, η αποδέσμευση-αυτονόμηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου από το Νοσοκομείο Αγρινίου, με σκοπό την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του κοινού και την εξασφάλιση μεγαλύτερων διαθεσιμοτήτων προσωπικού, εξοπλισμού και πόρων με σκοπό «την διασφάλιση του καλού επιπέδου των λειτουργιών του νοσοκομείου που εξυπηρετεί σχεδόν το μισό νομό αλλά και διερχομένους με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται ιδιαίτερα από τις παθογένειες αυτές».

Κατά την συνάντηση συμφωνήθηκε ένα κοινό σχέδιο δράσης για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών του Δήμου και των φορέων προκειμένου να δοθούν λύσεις σε αυτά τα σημαντικά και χρονίζοντα προβλήματα κρίσιμης σημασίας για τον Δήμο.

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button