ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Το Νοσοκομείο Αγρινίου επισκέφθηκε η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ: «Η στήριξη του ΕΣΥ προτεραιότητα»

Στα πλαίσια του σχεδιασμού των δράσεων της για την υγεία, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας επισκέφτηκε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου και είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με το Διοικητή κο Σαρασκέρη και τον Πρόεδρο των εργαζομένων κο Καραγεώργο.

Αναφέρει η σχετική ενημέρωση:


Σκοπός της επίσκεψης ήταν προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Αγρινίου και γενικότερα το ΕΣΥ.

Σωρεία μη αντιμετωπίσιμων προβλημάτων τα οποία δημιουργούν αίσθηση ανασφάλειας στους πολίτες.

Το κύριο θέμα της συζήτησης αυτής ήταν η έλλειψη ιατρικού αλλά και νοσηλευτικού προσωπικού το οποίο κατά τη διάρκεια της πανδημίας έφτασε στα όριά του.

Μία πραγματικότητα που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την απραξία και αδιαφορία της κυβέρνησης πολύ δε μετά το Μάρτιο του 2020 που ξεκίνησε η πανδημία του Covid 19

Εισπράξαμε μια καλοπροαίρετη αντιμετώπιση από τον κο Σαρασκέρη και τη θετική του στάση στο να γίνει το Νοσοκομείο Αγρινίου και πάλι ελκυστικό στους πολίτες. Μάλλον κάτι άλλο φταίει που επικρατεί σήμερα αυτή η κατάσταση στο νοσοκομείο.

Πέρα από την άμεση πρόσληψη σε προσωπικό, η κυβέρνηση θα θέλαμε να υιοθετήσει την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την υπαγωγή του προσωπικού στα βαρέα ανθυγιεινά.

Σε ό,τι μας αφορά, θα κάνουμε τα πάντα σε συνεργασία με τη Διοίκηση του νοσοκομείου να προτάξουμε τα προβλήματα και να μπορέσουμε να δώσουμε λύση σε αυτά.

Μετά το Νοσοκομείο Αγρινίου, θα επισκεφθούμε το Νοσοκομείο Μεσολογγίου καθώς και τα Κέντρα Υγείας του νομού για να έχουμε μια πλήρη εικόνα των προβλημάτων και δυσκολιών που αντιμετωπίζουν.

Η στήριξη του ΕΣΥ αφορά την δημόσια δωρεάν υγεία και πρέπει να είναι προτεραιότητα όλων μας.

Τοπική Διαφήμιση
papahanasiou graviera2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button