ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Αναγέννησης Στάνου

Πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. στην Αναγέννηση Στάνου.

Αναφέρει η σχετική ενημέρωση:

Μέσα από αυτή την διαδικασία η ομάδα μας βγήκε ακόμα πιο ενισχυμένη για την νέα χρονιά με ακόμα πιο δυνατό συμβούλιο και κοιτάζοντας το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία!

Εκτός των άλλων πάρθηκε η απόφαση για την δημιουργία παιδικού τμήματος του οποίου παρέδωσε το τιμόνι στον πολύπειρο Γιάννης Νταλάκος ο οποίος θα έχει δίπλα του ως υπεύθυνο ανάπτυξης ακαδημιών τον Θανάση Γακη.

Αξιοσημείωτο των χθεσινών γεγονότων ήταν η άρνηση του αντιπρόεδρου Γεωργίου Μπουραλέξη να αναλάβει τον προεδρικό θώκο της ομάδας παρόλο που του προτάθηκε προσφέροντας τον τιμητικά στον νυν πρόεδρο της ομάδας μας Χρήστο Καραδημα, αναγνωρίζοντας του το έργο που έχει κάνει στην ανακατασκευή του γηπέδου αλλά και δίνοντας του χώρο για να ολοκλήρωση αυτό το μεγάλο έργο για το σωματείο μας.

Γιάννης Ψωφάκης , Γιώργος Παλιούρας και Ευάγγελος Κατσικοκέρης συνεχίζουν ακάθεκτοι την τεράστια προσφορά τούς σε όλο αυτό το οικοδόμημα προσφέροντας ψυχή και σώματι σε όλα τα επίπεδα.

Οι Αφοί Καρακώστα ομάδα υποστήριξης στα εύκολα και στα δύσκολα και η ευχάριστη έκπληξη με ακόμα ένα νέο μέλος με όρεξη για προσφορά ο Χρήστος Μουτάφης.

Σύσταση Νέου Δ.Σ Αναγέννηση ΣΤΑΝΟΥ

Πρόεδρος: Καραδημας Χρήστος

Αντιπρόεδρος: Μπουραλεξης Γεώργιος

Ταμίας: Καρακώστας Ευάγγελος

Γραμματέας: Μουτάφης Χρήστος

Έφορος Υλικού: Ψωφακης Ιωάννης

Γενικός Αρχηγός: Καρακώστας Χρυσος

Μέλη: Παλιούρας Γεώργιος, Νταλακος Ιωάννης, Γακης Θανάσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button