ΆποψηΡοή Ειδήσεων

Το μήνυμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Μεσολογγίου για τη νέα σχολική χρονιά

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Μεσολογγίου «Κωστής Παλαμάς» εξέδωσε ανακοίνωση.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Μεσολογγίου στέλνει τις ευχές του σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, αναδεικνύοντας παράλληλα τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν φέτος εκπαιδευτικοί και σχολικές μονάδες.


«Στόχος κι αυτή τη νέα σχολική χρονιά, όλοι μαζί, να συνεργαστούμε δημιουργικά κι εποικοδομητικά, προκειμένου να συνδράμουμε στην αναβάθμιση της διδακτικής-μαθησιακής διαδικασίας» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Σύλλογος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Μεσολογγιου «ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ»,

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους εύχεται ολόψυχα σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας καλή, δημιουργική κι ομαλή σχολική χρονιά με υγεία.

Θερμές ευχές, επίσης, στους μαθητές και τις μαθήτριές μας για υγεία και καλή πρόοδο, αλλά και στους γονείς και κηδεμόνες να έχουν υγεία, υπομονή και συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς.

Μετά από τη μεγάλη υγειονομική κρίση που επέφερε η πανδημία, σταδιακά επιστρέφουμε σε μία σχετική κανονικότητα, καθώς ο χειμώνας προβλέπεται βαρύς, με μεγάλα προβλήματα και κύρια ζητήματα όπως των μισθών, της ακρίβειας, της θέρμανσης και των τιμών των καυσίμων, της ατομικής αξιολόγησης και των “καινοτομιών” του υπουργείου.

Πρέπει, λοιπόν, να είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε  με αγώνες συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης και μόρφωσης αντάξιας της εποχής μας.
Στόχος κι αυτή τη νέα σχολική χρονιά, όλοι μαζί, να συνεργαστούμε δημιουργικά κι εποικοδομητικά, προκειμένου να συνδράμουμε στην αναβάθμιση της διδακτικής-μαθησιακής διαδικασίας.

Να συνεχίσουμε δυναμικά τους αγώνες, για να αναδείξουμε τα προβλήματα της κοινωνίας και της εκπαίδευσης, ενισχύοντας το μέτωπο της υπεράσπισης του Δημόσιου Σχολείου και των εργασιακών μας δικαιωμάτων.

Καλή σχολική χρονιά σε όλες κι όλους!

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pistiolas omilia 1000x563 (1) Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button