ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Το μήνυμα του Δημάρχου Αμφιλοχίας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

«Ως Βαλτινοί μάλιστα, νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι για τη συμβολή του τόπου μας στην Εθνική Παλιγγενεσία» αναφέρει σε μήνυμά του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας, Γιώργος Κατσούλας.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα:

«Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες! Γιορτάζουμε σήμερα τη μεγάλη μας Εθνική γιορτή, την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Τιμούμε τον αγώνα εκείνο που έδωσαν με όπλο την πίστη τους και σύμμαχο το δίκιο οι πρόγονοί μας ώστε να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι.

Ως Βαλτινοί μάλιστα, νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι για τη συμβολή του τόπου μας στην Εθνική Παλιγγενεσία. Εδώ έγινε η πρώτη μάχη στη Ρούμελη, όταν ο Οδυσσέας Ανδρούτσος μαζί με τον ηγούμενο της Μονής Τατάρνας επιτέθηκαν σε απόσπασμα τουρκαλβανών και από τα δικά μας βουνά ξεκίνησαν κλέφτες, αρματολοί και ολόκληρες οικογένειες αγωνιστών που αφιέρωσαν τη ζωή τους στον Εθνικό Αγώνα.

Δυστυχώς φέτος, όπως και πέρυσι, ακολουθώντας τα αναγκαία υγειονομικά μέτρα, δεν μπορούμε να γιορτάσουμε με τον τρόπο που συνηθίζαμε άλλες χρονιές.

Φέτος, ανήμερα της Εθνικής μας γιορτής η σκέψη μας βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους που δίνουν το δικό τους αγώνα μέσα από τις εντατικές μονάδες των νοσοκομείων αλλά και στους σύγχρονους ήρωες, το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό που εδώ κι ένα χρόνο μάχεται ασταμάτητα την πανδημία.

Όλο και περισσότερο γίνεται ορατό ότι πλησιάζει η ώρα που θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button