ΆποψηΡοή Ειδήσεων

Το μήνυμα του αντιδημάρχου Βασίλη Φωτάκη για την Εθνική Επέτειο

«Ο αγώνας της Ελληνικής ανεξαρτησίας είναι ζωντανό μνημείο για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία, είναι η παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές και το ιστορικό μας xρέος ως Έθνος».

Τα ανωτέρω αναφέρει σε μήνυμα του για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου ο αντιδήμαρχος Αγρινίου, Βασίλης Φωτάκης.

Αναλυτικά:

«Συμπληρώνοντας φέτος 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 σύσσωμος ο Ελληνισμός και η πατρίδα μας γιορτάζει.

Ο αγώνας της Ελληνικής ανεξαρτησίας είναι ζωντανό μνημείο για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία, είναι η παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές και το ιστορικό μας xρέος ως Έθνος.

Η Ελληνική κοινωνία δοκιμάστηκε σκληρά τα χρόνια της κρίσης, δοκιμάζεται και τώρα με μια ύπουλη Πανδημία και ό,τι θα επακολουθήσει στην οικονομία μας! Δοκιμάστηκε η εθνική ομοψυχία και η συνεκτικότητα σε σημαντικό βαθμό. Υπήρξαν παλινωδίες και η πολιτική αβελτηρία διακύβευσε με αυταπάτες το Εθνικό όραμα.

Χρειάζεται μια στρατηγική μετασχηματισμού που θα πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα, προκειμένου να συγκλίνει οικονομικά, οργανωτικά, ψηφιακά με την υπόλοιπη Ευρώπη.
Αναλογιζόμενοι την ευθύνη έναντι των μελλοντικών γενεών έχουμε ιερό χρέος να λειτουργήσουμε όλοι ως ένα αρραγές μέτωπο, προσανατολισμένοι προς το ευρωπαϊκό όραμα. Η ενότητα είναι η μεγάλη παρακαταθήκη που μας άφησαν οι ηρωικοί πρόγονοί μας,.

Ενωμένοι, πρέπει να αναπτύξουμε την εθνική οικονομία, να ενισχύσουμε την αμυντική μας ικανότητα και να στηρίξουμε τους αδύναμους συμπολίτες μας.
Έχουμε μπροστά μας έναν Εθνικό αναστοχασμό για μια Εθνική επανεκκίνηση.

Χρόνια Πολλά σε όλους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση
Back to top button