ΆποψηΡοή Ειδήσεων

Το μήνυμα της ΚΟΙΠΑ του δήμου Αγρινίου για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΚΟΙΠΑ) του δήμου Αγρινίου, η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι των δομών Β.Σ.Σ- ΚΑΠΗ-ΚΗΦΗ, δημοσιοποίησαν την παρακάτω ανακοίνωση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων, που είναι η 1η Οκτωβρίου:

«Σύμφωνα με τον ΟΗΕ από το 1990 καθιερώθηκε η 1 η Οκτωβρίου ως Παγκόσμια ημέρα για την Τρίτη Ηλικία. Τη γενιά της προσφοράς, τη γενιά της γνώσης και τη γενιά των εμπειριών που έχει μεγάλη συμμετοχή στην κοινωνική και οικονομική ζωή κάθε τόπου με απόλυτη δοτικότητα και αγάπη στις επόμενες γενιές (παιδιά-εγγόνια) , αλλά και πολλά προβλήματα.


Το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.ΠΑ Δ. Αγρινίου ευχαριστεί όλους για τη συμμετοχή τους στις Κοινωνικές και Πολιτιστικές δράσεις της Τοπικής Κοινωνίας μέσω των δομών μας ΚΑΠΗ –ΚΗΦΗ-Β.Σ.Σ και υποσχόμαστε ότι θα εξακολουθήσουμε να είμαστε δίπλα τους και μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για μια τρίτη ηλικία χωρίς αποκλεισμούς παρέχοντας την δυνατότητα ν’ απολαμβάνουν περισσότερα από την ζωή όσο μεγαλώνουν , γιατί η Τρίτη ηλικία :

– Αξίζει τον βαθύτατο σεβασμό όλων μας, στην προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια του καθενός ξεχωριστά.
– Αξίζουν την αμέριστη βοήθειά μας σε ότι χρειάζονται.
– Αξίζουν γιατί είναι μαχητές ακόμη και σε αυτή την ηλικία.
– Αξίζουν την αγάπη όλων μας, γιατί αυτοί μας την μετέδωσαν.
Είναι οι γονείς μας, είναι οι παππούδες μας και εμείς είμαστε υπερήφανοι για αυτούς και χαρούμενοι που μπορούμε να είμαστε κοντά τους».

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
paideia optimize resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button