Γεγονότα

Το κινητό πολυϊατρείο του "Χαμόγελου του παιδιού" στο Αγρίνιο

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤο κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται στο πάρκινγκ του Δήμου Αγρινίου (παλαιά σφαγεία) από τις 14 έως και τις 18 Ιουλίου, πραγματοποιώντας προληπτικό ιατρικό έλεγχο (παιδιατρικό, οφθαλμολογικό, ωτορινολαρυγγολογικό, οδοντιατρικό)  στα παιδιά ηλικίας έως 18 ετών, από τις 08:30 έως τις 12:30 και από τις 17:30 έως τις 20:30 καθημερινά. H επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων του Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο Αγρινίου.

Για ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο του Κοινωνικού Ιατρείου 26410 33582 από τις 8:30 έως τις 14:00 καθημερινά, έως τις 11 Ιουλίου.

koi-xamogelo-kinitimonada2 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υλοποιεί προγράμματα Προληπτικής Ιατρικής από το 2002, όπου έως και το τέλος του 2013 έχουν συνολικά εξεταστεί 41.852 παιδιά σε ολόκληρη τη χώρα.

Κινητήριος δύναμη της φετινής διαδρομής του «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Johnson & Johnson Corporate Citizenship Trust. Χάρη στην οικονομική ενίσχυση του οργανισμού διασφαλίσθηκαν οι απαραίτητοι πόροι για την υλοποίηση του προγράμματος για τον «Ιπποκράτη» και την παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών του στα παιδιά.

koi-xamogelo-kinitimonada3Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση της Προληπτικής Ιατρικής μπορείτε να κατεβάσετε εδώ: http://www.hamogelo.gr/48.1/Press-Kit.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button