Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Θέρμου συνεχίζει με πολλές δραστηριότητες

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Δήμου Θέρμου που επαναλειτούργησε από τις 22-12-2014 , με την διεκδίκηση της δημοτικής αρχής και χάρη στην ομάδα των εκπαιδευτικών που το έχει πλαισιώσει , υποδέχεται σχολεία από όλη την Ελλάδα

Στις 7, 8 και 9 Μαρτίου επισκέφτηκε το Θέρμο το 2ο Γενικό Λύκειο Συκεών Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια του προγράμματος του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Θέρμου “Λίμνη Τριχωνίδα”.

Μαθητές και καθηγητές έμειναν ενθουσιασμένοι, τόσο από το Θέρμο όσο και από το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο, όπου ξεναγήθηκαν από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Φώτη Αγγελόπουλο.

Το ΚΠΕ είναι μια δομή η οποία συμβάλει στην προβολή της περιοχής μας , του αρχαιολογικού χώρου και του Μουσείου , καθώς και του υδάτινου πλούτου και της φυσικής ομορφιάς που προσελκύει πολλούς επισκέπτες .

Οι μαθητές των σχολείων είναι ανάμεσα σε αυτούς που διαφημίζουν το Θέρμο ως μια από τις ομορφότερες κωμοπόλεις της χώρας και η παρουσία και διαμονή τους μαζί με τους εκπαιδευτικούς που τους συνοδεύουν δίνουν μια ανάταση και στην τοπική οικονομία ,σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Θέρμου.

“Ως δημοτική αρχή εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους που κρατούν την λειτουργία του Κέντρου Περιβαλλοντική Εκπαίδευσης Θέρμου σε υψηλό επίπεδο”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button