ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Το καλοκαίρι ήρθε-χειρότερα από ποτέ ο δρόμος για Βαθυαβάλι (φωτο)

Το καλοκαίρι έφτασε και με την άνοδο της θερμοκρασίας, οι παραλίες θα γεμίσουν λουόμενους.

Κάτι αντίστοιχο αναμένεται με βεβαιότητα να συμβεί και στην δημοφιλέστατη και σίγουρα την ομορφότερη παραλία που διαθέτει η Αιτωλοακαρνανία: Το μαγευτικό Βαθυαβάλι.


Οι θαυμαστές της συγκεκριμένης παραλίας είναι πολλοί κι έρχονται απ’όλα τα σημεία της Αιτωλοακαρνανίας και δυστυχώς, για άλλη μια χρονιά θα έρθουν αντιμέτωποι με την άθλια κατάσταση του οδικού δικτύου.

Όπως μάλιστα μεταφέρουν οι πρώτοι επισκέπτες, η κατάσταση φέτος είναι μάλλον χειρότερη από ποτέ. Ο δρόμος που συνδέει την Πογωνιά με την παραλία, βρίσκεται σε κακό χάλι και για άλλη μια χρονιά όπως φαίνεται ταλαιπωρία περιμένει χιλιάδες επισκέπτες. Αν και κάθε χρόνο οι διαμαρτυρίες είναι συνεχείς, δεν έχει δοθεί λύση, εκτός από κάποια κατά καιρούς «μπαλώματα»,  γεγονός που εύλογα προκαλεί απορίες, αφού ακριβώς εξαιτίας της δημοφιλίας και της υψηλής επισκεψιμότητας, οι αρμόδιοι θα έπρεπε να ανταποκριθούν άμεσα στην βελτίωση του δρόμου

Να σημειωθεί πως από το Βαθυαβάλι ξεκινά το έργο της σύνδεσης με την Πλαγιά, ένα πολύ σημαντικό οδικό έργο για την περιοχή, με προϋπολογισμό άνω των έξι εκατ. ευρώ, που όμως έχει παρουσιάσει και αυτό σοβαρά προβλήματα και έχει πολύ μεγάλη καθυστέρηση.

Φωτογραφίες από το katounanews:

vathiavali (1)

vathiavali (2)

vathiavali (3)

 

vathiavali (5)

vathiavali (6)

vathiavali (7)

vathiavali (8)

vathiavali (9)

Χορηγούμενη

EURO 2024

5 Σχόλια

  1. Όλοι στην Πρωτεύουσα μας την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, Αγία Τριάδα, Τουρλίδας Ριπάκια, Στάμνα, Λούρο, Αμφιλοχία, Μπούκα (όπως Παλιά 1970!!!δε έχει και πολλά έξοδα!! Βενζίνες, ξαπλώστρες, ομπρέλες κλπ. (ή στη Λίμνη Τριχωνιδα, φωτμού) 😜

  2. Να πάτε δια μέσου θαλάσσης με τα σκάφη σας με τις βάρκες σας και με τις σαμπρέλες σας.αντε πια πως να τα προλαβειτολα ο περιφερειάρχης μας;πλησιάζουν εκλογές και έχει άλλες προτεραιότητες.

  3. Η περιφέρειά μας είναι παντού απούσα.
    Κανένα έργο πουθενά. Ιδιαίτερα στην Μακρυνεία δεν διατέθηκε ούτε ένα ευρώ
    . Μόνο διοργανώνει αθλητικές εκδηλώσεις στο κέντρο του Αγρινίου και κουρεύει την διαχωριστική νησίδα της εθνικής οδού κάθε Πάσχα. Μόνο ντροπή για έναν Αιτωλοακαρνανία περιφερειάρχη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button