Δυτική Ελλάδα

Το Ίδρυμα Νιάρχος χρηματοδοτεί νέο Kέντρο Διημέρευσης στη Ναύπακτο

kentro-diimerefsis

Το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ανταποκρίθηκε θετικά σε αίτημα του Συλλόγου ΑμεΑ  «ΑΛΚΥΟΝΗ», που αφορά τη χρηματοδότηση της κατασκευής, ενός νέου Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ.

Το νέο υπερσύγχρονο κτίριο, μεταλλικής κατασκευής, θα ανεγερθεί στο ίδιο οικόπεδο που έχουν χτιστεί οι Στέγες μας. Θα είναι δυναμικότητας  51+ ατόμων  (με προοπτική να εξυπηρετήσει εκατό (100) σχεδόν ωφελούμενα ΑμεΑ) και συνολικού εμβαδού 702,12 τ.μ.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Θα περιλαμβάνει χώρους εργαστηρίων, εργοθεραπείας και φυσικοθεραπείας, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, κουζίνα, γυμναστήριο, γραμματεία και βοηθητικούς χώρους.

Άλλο ένα όνειρο ζωής για τους ανθρώπους της Αλκυόνης, γίνεται πραγματικότητα, αφού το ήδη υπάρχον κτίριο (το οποίο με δυσκολία πληροί τις αναγκαίες προδιαγραφές λειτουργίας), αδυνατεί να εξυπηρετήσει τα όλο και αυξανόμενα αιτήματα ένταξης ατόμων με αναπηρία στο Κέντρο.

Ο Σύλλογος ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ»  εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το οποίο για δεύτερη φορά, γίνεται ευεργέτης στο δύσκολο έργο μας.

npress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button