Γεγονότα

Το φίδι ήταν κρυμμένο στα λαχανικά!

epi-fidi

Νέο περιστατικό με φίδι στο Αγρίνιο προκαλεί αναστάτωση. Αυτή τη φορά το ερπετό  εθεάθη σε τελάρο με λαχανικά σε μανάβικο στο κέντρο του Αγρινίου. Δεν ξέρουμε εάν το φαίνουμε είναι συχνό τέτοιες περιόδους στην περιοχή (αυτό τουλάχιστον λένε αναγνώστες μας) , αλλά ίσως για πρώτη φορά καταγράφονται περιστατικά όπως εμφάνισης σε σπίτια κ.α.  με τέτοια συχνότητα και για πολλούς οι περιπτώσεις αυτές σχετίζονται με το γεγονός ότι δεν έχουν γίνει απολυμάνσεις και μυοκτονίες-ψεκασμοί, από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Πελάτισσα μανάβικου στο κέντρο του Αγρινίου, είχε την… ατυχή  έμπνευση να πάρει η ίδια λαχανικά από  ένα τελάρο και άρχε να διαλέγει   από τον πάτο του τελάρου θεωρώντας πως εκεί θα βρει πιο φρέσκα. Για κακή της τύχη όμως, αντί για λάχανα, έπιασε ένα…  φίδι, γεγονός που της προκάλεσε σοκ, όπως ήταν φυσιολογικό…

Σε βοήθεια της γυναίκας έτρεξαν οδηγοί ταξί που βρίσκονταν σε διπλανή πιάτσα που κατάφεραν να σκοτώσουν το φίδι. Οι συχνές εμφανίσεις πάντως αυτού του είδους των απρόκλητων επισκεπτών, μάλλον επιβεβαιώνουν την αναγκαιότητα λήψης μέτρων για  τον περιορισμό τους, με οργανωμένη μυοκτονία, ψεκασμούς, καθαρισμούς των δεκάδων ακαθαρίστων οικοπέδων – εγκαταλειμμένων κτιρίων  μέσα στην πόλη κλπ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button