ΔιεθνήΡοή Ειδήσεων

To Facebook εξηγεί τι συμβαίνει με τους λογαριασμούς των χρηστών που πεθαίνουν

Οι άνθρωποι μόλις τώρα αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι συμβαίνει στο λογαριασμό στο Facebook όταν κάποιος πεθαίνει

Φυσικά, κάθε θάνατος είναι σοβαρά θλιβερός και επηρεάζει ανεξίτηλα τις ζωές όσων αγαπούσαν το άτομο. Σε αυτούς τους σύγχρονους καιρούς, οι άνθρωποι που πεθαίνουν αφήνουν πίσω τους ένα διαδικτυακό αποτύπωμα που συνεχίζει να υπάρχει και μετά το θάνατό τους, και ενώ κάποιοι το βρίσκουν αυτό απίστευτα παράξενο, άλλοι το βρίσκουν παρήγορο.


Αν είστε ακόμα σε θέση να ψάχνετε τις φωτογραφίες του αγαπημένου σας προσώπου, ίσως σας προσφέρει κάποια μικρή παρηγοριά μέσα στη θλίψη και μια υπενθύμιση ότι πάντα τον θυμούνται όσοι είναι ακόμα κοντά σας.

Έτσι, αν θέλετε να προγραμματίσετε το θάνατό σας και το τι θα συμβεί με τα χαρακτηριστικά του λογαριασμού σας στο Facebook.

Διαβάστε Επίσης

Εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε Πρώτα απ’ όλα, μπορείτε να διαγράψετε τα πάντα μετά το θάνατό σας, αφαιρώντας κάθε ίχνος σας στο Facebook.

Σε μια σελίδα αφιερωμένη σε αυτές τις πληροφορίες, το Facebook αναφέρει: “Μπορείτε να επιλέξετε να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας σε περίπτωση που πεθάνετε.

«Αυτό σημαίνει ότι όταν κάποιος μας ενημερώσει ότι έχετε πεθάνει, όλα τα μηνύματα, οι φωτογραφίες, οι αναρτήσεις, τα σχόλια, οι αντιδράσεις και οι πληροφορίες σας θα αφαιρεθούν αμέσως και μόνιμα από το Facebook.

Το κύριο προφίλ σας και τυχόν πρόσθετα προφίλ στο Facebook θα διαγραφούν επίσης.

Αλλά, αν θέλετε να διατηρήσετε μια υπενθύμιση του εαυτού σας και μετά το θάνατό σας, μπορείτε να μετατρέψετε τη σελίδα σας σε “αναμνηστικό προφίλ”.

Βασικά, θα γίνει μια σελίδα αφιερωμένη στη μνήμη σας, την οποία θα φροντίζει κάποιος που πρέπει να ορίσετε ως “επαφή κληρονομιάς».

gazzetta.gr

Χορηγούμενη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button