Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Το «ευχαριστώ» του εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» σε σχολεία που το επισκέφθηκαν

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του στους Διευθυντές και στους Εκπαιδευτικούς των σχολείων του νομού για την ευγενική τους πρωτοβουλία να επισκεφθούν τα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ)  του Εργαστήριου «Παναγία Ελεούσα» στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο.

Όπως τονίζει και η σχετική ενημέρωση, το εργαστήρι επισκέφθηκαν:


1) Το Γυμνάσιο Γουριάς, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, που προσέφεραν 25 τσάντες με είδη τροφίμων και διανεμήθηκαν στους εκπαιδευόμενους νέους,

2) Η Γ΄ Τάξη του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022, που δώρισαν ένα καινούριο σύγχρονο ηχοσύστημα, για τη Β΄ Εκπαιδευτική Μονάδα στο Αγρίνιο.

3) Το Δημοτικό Σχολείο Ευηνοχωρίου, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, που προσέφεραν χρηματικό ποσό ως δωρεά (280 ευρώ), το οποίο συγκέντρωσαν οι μικροί μαθητές με τις οικογένειές τους για αυτό το σκοπό καθώς και πολλές ζωγραφιές τους.

4) Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, που κέρασαν τα παιδιά υπέροχα γλυκίσματα και

5) Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Μεσολογγίου την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, που προσέφεραν έναν δίσκο με πολύ ωραία χειροποίητα μελομακάρονα.

6)  Το Γυμνάσιο Παναιτωλίου την Δευτέρα 19  Δεκεμβρίου 2022, που παρουσίασαν Χριστουγεννιάτικα δρώμενα και διέδρασαν χορωδιακά με τους εκπαιδευομένους .

7) Το Γυμνάσιο Ματαράγκας στις 20 Δεκεμβρίου 2022, όπου προσέφερε τρόφιμα και τραγούδησαν κάλαντα μαζί με τους εκπαιδευομένους .

«Οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά ξεναγήθηκαν στα τμήματα κατάρτισης, συνομίλησαν με τους εκπαιδευόμενους νέους και τους έδωσαν μεγάλη χαρά. Συγχαίρουμε τους διδάσκοντες για την πρωτοβουλία αυτή που καταδεικνύει αρετές όπως ευαισθησία, αλληλεγγύη και ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς, το μέλλον της πατρίδας , προς τα άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες που το πρόβλημά τους διαρκεί όσο και η ζωή τους.

Ευχόμαστε Καλές Γιορτές, με Υγεία, Δύναμη, Οικογενειακή Ευτυχία και  Καλή Πρόοδο στους μικρούς φίλους», καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

eleousa (1)

eleousa (2)

eleousa (3)

eleousa (4)

eleousa (5)

eleousa (6)

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button