Το «ευχαριστώ» του Δικηγορικού Συλλόγου στον Παναιτωλικό- Καλεί τα μέλη του στον αγώνα με τον Βόλο

Ώρα… ανταπόδοσης του δικηγορικού κόσμου στην στήριξη του Παναιτωλικού στον αγώνα για την διατήρηση του Πρωτοδικείου της πόλης.

Η ομάδα του Αγρινίου είχε δώσει με δυναμικό τρόπο την στήριξή της στον αγώνα των δικηγόρων. Μέλη της διοίκησης, ποδοσφαιριστές και επιτελεία είχαν συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις του περασμένου Ιανουαρίου, με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του αθλητικού τύπου.


Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας είχαν ετοιμάσει και πανό με μήνυμα υπέρ της διατήρησης του Πρωτοδικείου, το οποίο είχε μπει και στην κεφαλή της πορείας που ακολούθησε της συγκέντρωσης στο Δικαστικό Μέγαρο.

Κάπως έτσι, εκτιμώντας την στάση και την βοήθεια του Παναιτωλικού, ο Δικηγορικός Σύλλογος καλεί σήμερα τα μέλη του να δώσουν το «παρών» στον αγώνα με τον Βόλο.

«Προκειμένου να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ Παναιτωλικός για την θερμή στήριξή του στον αγώνα μας για τη μη υποβάθμιση του Πρωτοδικείου Αγρινίου, σάς καλούμε να παρευρεθείτε στον αγώνα και να στηρίξουμε όλοι μαζί ως μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου την προσπάθεια της ομάδας της πόλης μας για παραμονή στην Α’ κατηγορία», αναφέρει το σχετικό μήνυμα που στάλθηκε στα μέλη του Συλλόγου, μαζί με τις σχετικές οδηγίες για την έκδοση των εισιτηρίων.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: δικηγορικός Σύλλογος Παναιτωλικός