ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Το «ευχαριστώ» του Αρχιφύλακα Γ. Γεωργακόπουλου που είχε τραυματιστεί βαριά σε τροχαίο στο Μεσολόγγι

Τις ευχαριστίες σε όλους όσοι την στήριξαν με καθε τρόπο εκφράζει η οικογένεια του Αρχιφύλακα Γιώργου Γεωργακόπουλου που πρόσφατα τραυματίστηκε βαριά σε τροχαίο ατύχημα στην πόλη του Μεσολογγίου.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση:


«Μετά την ξαφνική και αναπάντεχη περιπέτεια της υγείας μου, εγώ, και η οικογένειά μου, θα θέλαμε ολόψυχα να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον κόσμο που μας στήριξε.

Πρωτίστως θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Άνθρωπο, ιατρό κ. Αθανάσιο Νικολακόπουλο που έσπευσε να προσφέρει χωρίς δεύτερη σκέψη τις πρώτες βοήθειες στον συνάνθρωπο, σώζοντάς του τη ζωή, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, τους ιατρούς κ. Ιωάννη Λαμπρόπουλο και κα Έλλη Κακκούρη, τους νοσηλευτές, τους τραυματιοφορείς και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, που παρά τις δυσμενείς συνθήκες εργασίας και την συνεχή υποβάθμιση του, υπερέβαλαν εαυτό, όπως άλλωστε πάντα κάνουν.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα την κα Ζιζή Φούντα, Ακτινολόγο, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, που έσπευσε να βοηθήσει κάνοντας μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό όλες τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάστηκαν εκείνη την δύσκολη στιγμή, χωρίς να χαθεί ούτε δευτερόλεπτο, για να μπορώ να είμαι σήμερα κοντά σας.

Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τον ιατρό κ. Σπύρο Παπαδούλα, Διευθυντή ΕΣΥ Αγγειοχειρουργικής που με χειρούργησε και συνέβαλε στην θετική εξέλιξη της υγείας μου, καθώς και το υπόλοιπο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΠΓΝ Πατρών.

Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που στήριξαν εμένα και την οικογένειά μου εμπράκτως, τον διοικητή μου ΑΥ Χρήστο Τσακαλώζο, το Επιτελείο, την Τροχαία και το ΑΤ Μεσολογγίου της ΔΑ Αιτωλίας.
Τέλος, σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που με οποιονδήποτε τρόπο εκφράσατε την συμπαράστασή σας.

Οικογένεια Αρχιφύλακα ΕΛΑΣ Γεωργίου Δημ. Γεωργακόπουλου».

Χορηγούμενη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button