Αθλητισμός

Το Εργαστήρι "Παναγία Ελεούσα" σε δράση του προγράμματος "PlayUnified" των Special Olympics (φωτο)

panagia-eleousa-playunified (1)

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα», Αιτωλοακαρνανίας, Μεσολόγγι-Αγρίνιο, για άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 συμμετείχε σε μία καινοτόμα δράση, στο πλαίσιο του προγράμματος «PlayUnified» των Special Olympics, με το Γυμνάσιο Νεοχωρίου.

Τιμητική η παρουσία του Πρέσβη ε.τ. και Προέδρου των Special Olympics Hellas κ. Διονύση Κοδέλλα, καθώς και της Γενικής Διευθύντριας κ. Άρτεμις Βασιλικοπούλου.

Στη δράση αυτή συμμετείχαν οι εκπαιδευόμενοι νέοι του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» που έχουν διακριθεί με μετάλλια στους αγώνες Special Olympics. Tους εκπαιδευόμενους συνόδευσαν εργαζόμενοι και η Πρόεδρος του Εργαστηρίου κυρία Διονυσία Σαμαντά.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Οι νέοι ενθουσιάστηκαν με τη δράση αυτή, καθώς συμμετείχαν σε ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου με τους μαθητές του σχολείου και έφυγαν χαρούμενοι και εμψυχωμένοι. Η δράση αυτή σημείωσε επιτυχία και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης της κοινωνίας και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων στο θέμα της αναπηρίας και παράλληλα συνέβαλε και στη κοινωνικοποίηση των εκπαιδευομένων του εργαστηρίου.

“Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι νέοι με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», ευχαριστούμε θερμότατα τους διοργανωτές των Special Olympics, που με μεγάλο ενδιαφέρον και ευαισθησία στηρίζουν το έργο μας, καθώς και το Διευθυντή του Γυμνασίου Νεοχωρίου κ. Φώτη Σκληρό και την υπεύθυνη καθηγήτρια κ. Ελένη Αντζουλάτου για την υπέροχη φιλοξενία που μας επιφύλαξαν” αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση.

panagia-eleousa-playunified (2)

panagia-eleousa-playunified (3)

panagia-eleousa-playunified (4)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button