ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Το εργασιακό νομοσχέδιο στο επίκεντρο της συνάντησης του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας – ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ

Συνάντηση του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας με την Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Αιτωλοακαρνανίας, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14 Ιουνίου, στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου με τον Αναπληρωτή Συντονιστή Ν. Ε. Φαφούτη Αλέκο, την Τομεάρχη Εργατικής Πολιτικής Ρία Μάργαρη και με τον Τομεάρχη Οργανωτικού Ξενάκη Γεώργιο.

Στο επίκεντρο της συνάντησης ήταν το εργασιακό νομοσχέδιο που έχει εισάγει προς ψήφιση η Κυβέρνηση. H σχετική ανακοίνωση συνεχίζει ως εξής:


«Το ΕΚΝΔ ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ότι ζητά από τη Κυβέρνηση να μην προχωρήσει στη λήψη και εφαρμογή αντεργατικών μέτρων και ειδικότερα να μην αποδεχθεί τις απαιτήσεις των εργοδοτών και των τραπεζιτών, υποκύπτοντας σ’ αυτές.

Επίσης, τα πολιτικά κόμματα θα πρέπει να πάρουν σαφή και υπεύθυνη θέση απέναντι στο διεκδικητικό πλαίσιο και στις τεκμηριωμένες προτάσεις της Γ.Σ.Ε.Ε., των Εργατικών Κέντρων και των Συνδικαλιστικών σωματείων με γνώμονα το συμφέρον των εργαζομένων.

Η αντιπροσωπεία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά της παρουσίασε τις θέσεις και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το νομοσχέδιο, το οποίο θεωρεί αντεργατικό και άδικο και θα επιδιώξει να καταψηφιστεί στη Βουλή και στη συνείδηση των εργαζομένων».

dav
dav
Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button