ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Το επόμενο επιτυχημένο Φροντιστήριο Πουκαμισάς, μπορεί να είναι το δικό σου …

O εκπαιδευτικός όμιλος Πουκαμισάς, που είναι ο μεγαλύτερος φροντιστηριακός όμιλος στην Ελλάδα, αναζητά συνεργάτες, για να συνεχίσει την επιτυχημένη αναπτυξιακή πορεία του σε όλη την Ελλάδα. Η μορφή της συνεργασίας που τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς υλοποιούν είναι με τη μέθοδο του Franchiseκαι προκειμένου κάποιος να ιδρύσει Φροντιστήριο δεν απαιτείται να είναι εκπαιδευτικός,  καθώς ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς διαθέτει σύστημα ISO 9001:2015και έτσι οι υπηρεσίες που παρέχονται στους μαθητές βρίσκονται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο και είναι τυποποιημένες.

Η εκπαίδευση είναι ένας απόλυτα ασφαλής κλάδος, για να επενδύσει κανείς και «αντιστέκεται» σε όποιας μορφής «κρίση», είτε αυτή είναι οικονομική ή το Υγειονομικό ζήτημα που περνάμε τώρα, το οποίο κάθε άλλο παρά έχει επηρεάσει αρνητικά την πορεία των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, τα οποία φέτος έχουν αύξηση μαθητών σε ποσοστό 40%.

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς, διαγράφουν μία απόλυτα επιτυχημένη διαδρομή, εδώ και 32 χρόνια και κάθε χρόνο λειτουργούν νέα Φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα, με τη μέθοδο του Franchise.

Οι εκπαιδευτικές υπηρεσίες των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς  δεν περιορίζονται μόνο στη Μέση Εκπαίδευση, δηλαδή στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο, καθώς λειτουργούν και :

 • Κέντρα Μελέτης μαθητών Δημοτικού
 • Κέντρα Ξένων Γλωσσών
 • Κέντρα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Πληροφορικής
 • Φοιτητικά Φροντιστήρια
 • Διαδικτυακό Φροντιστήριο
 • Συνεπώς οι υποψήφιοι συνεργάτες τους, μπορούν να υλοποιήσουν Εκπαιδευτικούς Πολυχώρους, στους οποίους θα συνδυάσουν πολλές εκπαιδευτικές υπηρεσίες, πολλαπλασιάζοντας έτσι το κέρδος τους.

  Τα «successstories» των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, με απολύτως επιτυχημένα franchiseΦροντιστήριά τους, είναι πολλά, ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε τις περιπτώσεις των δύο Φροντιστηρίων που ίδρυσαν πέρυσι, δηλαδή το 2019 στην Πάτρα, όπου προηγουμένως δεν είχαν παρουσία και τα Φροντιστήρια αυτά σήμερα στις 5/10/2020 έχουν 236 μαθητές το Φροντιστήριο στην περιοχή Άνθεια της Πάτρας  και 175 μαθητές το Φροντιστήριο στο Κέντρο της Πάτρας.

  Φυσικά, Φροντιστηριακές επιχειρήσεις με τόσο μεγάλο πλήθος μαθητών, είναι πολύ επικερδείς και επιτυγχάνουν απόσβεση της αρχικής επένδυσης σε διάστημα λιγότερο των δύο ετών.

  Προκειμένου τα στελέχη του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους να ιδρύσουν Φροντιστήριο Πουκαμισάς στη Δυτική Ελλάδα, διοργανώνουν διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα (webinar), το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020και ώρα 17:00 – 18:30.

  Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην ενημερωτική ημερίδα να καλέσουν  στο 210 4112 507 ή να στείλουν mailστην ηλεκτρονική διεύθυνση development4@poukamisas.gr.

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Back to top button