Άποψη

To ΕΠΑΜ Αγρινίου για τους πλειστηριασμούς

po-epam

Σήμερα Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 έξω από τα συμβολαιογραφεία  τόσο της Αθήνας του Πειραιά όσο και της Πάτρας διενεργούνται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί πολιτών.

“Διαμαρτυρόμαστε για την αδιαφανή διαδικασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που εγκαθιδρύθηκαν μέσω νόμων που υλοποιούν μνημονιακές δεσμεύσεις της Χώρας.”, τονίζεται στην ανακοίνωση του ΕΠΑΜ, που συνεχίζει ως εξής:

“Διαμαρτυρόμαστε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι να ενημερωθεί και ο τελευταίος συμπολίτης μας ότι τα μνημόνια έχουν εγκαθιδρυθεί με αντισυνταγματικό τρόπο και δεν δημεύσουν τη Χώρα και το λαό της.

Η Βουλή έχει κυρώσει μόνο ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, οπότε και εξουσιοδότησε αντισυνταγματικά τον Υπουργό Οικονομικών να υπογράφει τα πραγματικά μνημόνια, ώστε να ισχύουν αυτά, μόνο, από και με την υπογραφή του και χωρίς να κυρωθούν από τη Βουλή.

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, είναι και αυτοί αποτέλεσμα ενός καθεστώτος κατοχής που επιβλήθηκε με παράνομο τρόπο στη Χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Βλέπε Γερμανία) αλλά και τους ντόπιους δωσίλογους του πολιτικοοικονομικού συστήματος.

Ως εκ τούτου, η προστασία των συμπολιτών μας από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και η ανατροπή αυτού του κατοχικού καθεστώτος είναι πατριωτικό και δημοκρατικό μας καθήκον.

Όσοι ακόμα πιστεύουν ότι όλα αυτά γίνονται από κακή διαχείριση των δανείων που πήραν κάποιοι από τις Τράπεζες, τότε ας περιμένουν τη σειρά τους, γιατί από 27 Απριλίου ξεκινάνε οι Ηλεκτρονικοί Πλειστηριασμοί του Δημοσίου όπου από 500 Ευρώ θα μπορούν να σου πάρουν την περιουσία. Αν μάλιστα σκεφθεί κανείς ότι το πρώτο δίμηνο του 2018 τα ληξιπρόθεσμα αυξήθηκαν κατά 1,2 δις τότε όλοι καταλαβαίνουν τι επακολουθεί. Όλα αυτά βεβαίως δεν γίνονται για να πάρουν οι δανειστές τα λεφτά τους όπως μας λένε όλοι, αλλά για να πάρουν αυτό που δεν μπόρεσαν να πάρουν πριν από 77 χρόνια όταν και πάλι το επιχείρησαν τότε όμως με τα όπλα. Το ΟΙΚΟΠΕΔΟ που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ θέλουν και μάλιστα χωρίς τους ιθαγενείς επάνω.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Η αποκατάσταση των θυμάτων των πλειστηριασμών γενικώς από 05/05/2010 και μετά που έγιναν από θεσμικούς φορείς, είναι σύννομη και επιβεβλημένη και θα γίνει με μια απλή Συντακτική Πράξη που θα κηρύττει όλους αυτούς τους πλειστηριασμούς είτε ηλεκτρονικούς είτε όχι ΑΚΥΡΟΥΣ και θα διατάσσει την πλήρη αποκατάσταση ηθική και υλική όλων των θυμάτων τους. Όχι όπως έγινε στην προηγούμενη ΚΑΤΟΧΗ όπου φτιάξανε ένα νόμο και έπρεπε το θύμα να τρέξει να βρει το δίκιο του. Οι δε δημόσιοι Λειτουργοί (όχι Κρατικοί) που πήραν μέρος καθ’ οιονδήποτε τρόπο στους πλειστηριασμούς αυτούς θα δώσουν λόγο των πράξεων τους, γιατί γίνονται με αντισυνταγματικό τρόπο μιας και το σύνταγμα έχει καταλυθεί από 05/05/2010 ανεπίσημα και από 14/08/2015 επίσημα.”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button