Άποψη

Το ΕΠΑΜ Αγρινίου για τους νέους πλειστηριασμούς

po-epam

Η Τοπική Επιτροπή του ΕΠΑΜ στο Αγρίνιο, έδωσε στη δημοσιότητα ανακοίνωση για τους πλειστηριασμούς που είναι προγραμματισμένοι αυτήν την εβδομάδα, κάνοντας λόγο για “απόρροια της κατάλυσης του Συντάγματος και της Κατοχής που έχει επιβληθεί παράνομα στη Χώρα” από το πρώτο μνημόνιο και έπειτα.

Αναλυτικά:

“Τετάρτη σήμερα 23/5/2018 και όπως πάντα πιστοί στον καθήκον τους οι συνεργάτες των σύγχρονων κατακτητών της πατρίδας μας έχουν ορίσει 4 Νέους πλειστηριασμούς στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σωματείου «Δικαίωμα στη Ζωή» την Τετάρτη 23/5/18 – Πέμπτη 24/5/18 και Παρασκευή 25/5/18 στο Νομό μας έχουν προγραμματιστεί να γίνουν τέσσερις (4) πλειστηριασμοί.

Στα Ειρηνοδικεία Αγρινίου (2), Βόνιτσας (1), Ναυπάκτου (1).

Οι τέσσερις (4) από αυτούς, έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και μεταφέρονται για να πραγματοποιηθούν από πιστοποιημένους συμβολαιογράφους:

  • Αγρινίου δύο (2) από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Πατρών.
  • Ναυπάκτου ένας (1) από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Ναυπάκτου.
  • Βόνιτσας ένας (1) από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Βόνιτσας.

Αφορούν αγροτεμάχια, μαγαζιά, γραφεία, σπίτια, αποθήκες.

Από 27/4/18 άρχισαν και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί (κινητής και ακίνητης περιουσίας) για χρέη από 500 € και άνω στην Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΝΕΡΟ, ΔΗΜΟΥΣ, Εταιρείες Κοινοχρήστων.

Γι’ αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί, πανελλαδικά627 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Όλα αυτά είναι απόρροια της ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ του Συντάγματος και της ΚΑΤΟΧΗΣ που ασκείται από τις 6-5-2010 και μετά. Γι’ αυτό αυτός που αποδέχεται να παρθεί η περιουσία κάποιου με μέθοδο ενάντια στο Σύνταγμα (έστω και αν είναι λαμόγιο όπως λένε πολλοί), είναι βέβαιο ότι θα δεχθεί να πάρουν και τη δική του περιουσία με μεθόδους ενάντια στο Σύνταγμα έστω και αν είναι ο καλύτερος και πιο τίμιος άνθρωπος του κόσμου. Εδώ ισχύει αυτό που είχε πει ο Γέρος του Μοριά «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ή ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ»  

Ο Μόνος τρόπος για να μη χαθούμε είναι να ανατρέψουμε το καθεστώς ΚΑΤΟΧΗΣ που έχει επιβληθεί παράνομα και αντίθετα με κάθε μορφής δικαίου (ΔΙΕΘΝΗ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ και ΕΘΝΙΚΟ). Αλλά για να ανατρέψεις το καθεστώς ΚΑΤΟΧΗΣ πρέπει πρώτα να κατανοήσεις ότι έχεις καθεστώς ΚΑΤΟΧΗΣ.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Το Ε.ΠΑ.Μ. με τη Νομική του Δέσμευση την οποία μπορείτε να διαβάσετε στη Σελίδα του Ε.ΠΑ.Μ. (https://epamhellas.gr/?page_id=66647) καθώς και με τη Μήνυση-Συνηγορία  για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας και Εσχάτης Προδοσίας εναντίον όλου του Πολιτικού Συστήματος που έχει καταθέσει στον Άρειο Πάγο από 5-2-2018 (https://epamhellas.gr/?p=75293) δεσμεύεται ότι μετά την απελευθέρωση της Πατρίδας όσες περιουσίες χάθηκαν από 6-5-2010 και μετά από Πλειστηριασμούς Θεσμών (ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΥΣ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΔΕΥΑΑ κλπ) θα επιστρέψουν στους Νόμιμους Ιδιοκτήτες τους με μια απλή Συντακτική Πράξη, έστω και αν αυτές έχουν περάσει σε χέρια τρίτων. Επίσης όσοι Δημόσιοι Λειτουργοί (δεν είναι Κρατικοί είναι Δημόσιοι γιατί ορκίζονται στο Σύνταγμα άσχετα αν το ξεχνάνε) πάρουν μέρος σε αυτές τις Αντισυνταγματικές πράξεις θα δώσουν λόγο για τις πράξεις τους αυτές.

 

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button