Δυτική Ελλάδα

To E.K.A. στο πλευρό των αγροτών στις 5 Νοέμβρη

koi-plateia-agrotes5Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.  καλεί τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής να στηρίξουν το δίκαιο αγώνα των αγροτών και να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση που οργανώνουν την Πέμπτη 5 Νοέμβρη και ώρα 11:00 π.μ. στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.

ΕΡΓΑΤΙΑ – ΑΓΡΟΤΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ, ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

Ε.Ε.- κυβέρνηση – κεφάλαιο με την πολιτική που εφαρμόζουν από κοινού στόχος τους είναι να σαρώσουν  ότι έχει απομείνει από  κατακτήσεις και δικαιώματα  στους εργαζόμενους και να συρρικνώσουν τους μικρομεσαίους αγρότες και η αγροτική παραγωγή  να περάσει σε λιγότερα χέρια.

Με την εφαρμογή και του 3ου μνημονίου, που είναι συνέχεια των προηγούμενων , η ζωή του λαού θα χειροτερέψει . Λύση δεν μπορεί να υπάρξει μέσα στη λυκοσυμμαχία της Ε.Ε. και του καπιταλιστικού τρόπου ανάπτυξης. Η μόνη λύση είναι ο λαός να πάρει την υπόθεση στα χέρια του.

Συσπειρωμένοι στα ταξικά σωματεία , στους συλλόγους , στις επιτροπές αγώνα, στις λαϊκές επιτροπές , παλεύοντας για την ανασύνταξη του κινήματος , δυναμώνοντας τη λαϊκή συμμαχία  στο δρόμο της αμφισβήτησης , της ρήξης  και της ανατροπής  συνολικά της πολιτικής που από κοινού εφαρμόζουν Ε.Ε.- κυβερνήσεις – κεφάλαιο .

Για να ανοίξει ο δρόμος η εργατική τάξη  και οι σύμμαχοί της  να κάνουν κουμάντο του πλούτου που παράγουν για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών  της κοινωνίας μέχρι την τελική νίκη  κατακτώντας την εξουσία .

Όλοι στην κινητοποίηση των αγροτών Πέμπτη 5 Νοέμβρη  ώρα 11:00 π.μ. στην κεντρική πλατεία

Όλοι στη μάχη για την επιτυχία της απεργίας  στις 12 Νοέμβρη  και τη συμμετοχή  στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 12 Νοέμβρη ώρα 10:30 π.μ. στην κεντρική πλατεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close