Δυτική Ελλάδα

Κάλεσμα σε αποτροπή πλειστηριασμών -που πιθανώς δεν θα γίνουν- σε Αγρίνιο, Αμφιλοχία και Βόνιτσα

koi-pleistiriasmos-dikaioma-mesologgi
Ανακοίνωση του Σωματείου “Δικαίωμα στη ζωή” με την οποία απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους πολίτες να συγκεντρωθούν στα Δικαστήρια Αγρινίου – Αμφιλοχίας – Βόνιτσας την Τετάρτη για την αποτροπή πέντε συνολικά πλειστηριασμών. Να σημειωθεί πάντως πως οι συμβολαιογράφοι της δυτικής Ελλάδος, έχουν αποφασίσει από τον Δεκέμβριο αποχή από τους πλειστηριασμούς μέχρι και το τέλος του μήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Σωματείο “Δικαίωμα στη Ζωή” καλεί την Τετάρτη 17/1/2018 και ώρα 3.00 μ.μ. στα Δικαστήρια Αγρινίου – Αμφιλοχίας – Βόνιτσας, όλους τους φορείς, κινήματα, σωματεία, φοιτητές, αγρότες και γενικά όλους τους πολίτες, στην αποτροπή προγραμματισμένων πλειστηριασμών (3) στο Αγρίνιο, (1) Αμφιλοχία, (1) Βόνιτσα περιουσίας συμπολιτών μας.
Παλεύουμε και αντιστεκόμαστε ενάντια:
1) Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που θα αρχίσουν από 21 Φεβρουαρίου.
2) Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για χρέη από 500 € και άνω, από Εφορία, Ασφαλιστικά ταμεία, ΔΕΚΟ, Δήμους που θα αρχίσουν από 1η Μαΐου.
3) Στις διακοπές ρεύματος και νερού που είναι κοινωνικά αγαθά.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Εφιστούμε την προσοχή:
1) Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον δίκαιο αγώνα των Συμβολαιογράφων, όσο συνεχίζουν την αποχή από κάθε είδους πλειστηριασμό, αλλά και από την πιστοποίηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Σε αντίθετη περίπτωση θα σταθούμε απέναντί τους, γιατί πλέον θα πρέπει να αποφασίσουν με ποιον θα ταχθούν ή με τον λαό ή με τις τράπεζες – Funds.
2) Όσοι προτίθενται να αποκτήσουν ακίνητο από πλειστηριασμό (σπίτι, μαγαζί, χωράφι) να το σκεφτούν καλά πριν κάνουν αυτή την κίνηση.
Οι συλλήψεις εναντίον των μελών των Κινημάτων και γενικά του λαού που εναντιώνεται στα Ειρηνοδικεία και τα Συμβολαιογραφικά γραφεία κατά της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας δεν μας τρομοκρατεί, δεν μας φοβίζει, αντίθετα μας δυναμώνει.
ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button