Δυτική Ελλάδα

Το "Δικαίωμα στη ζωή" καλεί σε αποτροπές πλειστηριασμών παρά την αποχή των συμβολαιογράφων

koi-pleistiriasmos-dikaioma-mesologgi
Σε αποτροπή πλειστηριασμών καλεί την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 3:00 το μεσημέρι στα Δικαστήρια Αγρινίου και Ναυπάκτου το σωματείο “Δικαίωμα στη ζωή”. Παρόλα αυτά αξίζει να σημειωθεί πως οι συμβολαιογράφοι απέχουν από τους πλειστηριασμούς μέχρι την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση-κάλεσμα:

Το Σωματείο “Δικαίωμα στη Ζωή” καλεί την Τετάρτη 24/1/2018 και ώρα 3.00 μ.μ. στα Δικαστήρια Αγρινίου – Ναυπάκτου, όλους τους φορείς, κινήματα, σωματεία, φοιτητές, αγρότες και γενικά όλους τους πολίτες, στην αποτροπή προγραμματισμένων πλειστηριασμών (3), στο Αγρίνιο (2) και Ναύπακτος (1), περιουσίας συμπολιτών μας.

Παλεύουμε και αντιστεκόμαστε ενάντια:
1) Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που θα αρχίσουν από 21 Φεβρουαρίου.
2) Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για χρέη από 500 € και άνω, από Εφορία, Ασφαλιστικά ταμεία, ΔΕΚΟ, Δήμους που θα αρχίσουν από 1η Μαΐου.
3) Στις διακοπές ρεύματος και νερού που είναι κοινωνικά αγαθά.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Εφιστούμε την προσοχή:
1) Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον δίκαιο αγώνα των Συμβολαιογράφων, όσο συνεχίζουν την αποχή από κάθε είδους πλειστηριασμό, αλλά και από την πιστοποίηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Σε αντίθετη περίπτωση θα σταθούμε απέναντί τους, γιατί πλέον θα πρέπει να αποφασίσουν με ποιον θα ταχθούν ή με τον λαό ή με τις τράπεζες – Funds.
2) Όσοι προτίθενται να αποκτήσουν ακίνητο από πλειστηριασμό (σπίτι, μαγαζί, χωράφι) να το σκεφτούν καλά πριν κάνουν αυτή την κίνηση.
Οι συλλήψεις εναντίον των μελών των Κινημάτων και γενικά του λαού που εναντιώνεται στα Ειρηνοδικεία και τα Συμβολαιογραφικά γραφεία κατά της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας δεν μας τρομοκρατεί, δεν μας φοβίζει, αντίθετα μας δυναμώνει.
ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Συμμετέχει και το ΕΠΑΜ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Τη Δευτέρα 15/1/2018 Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο που εκτός των άλλων προβλέπει και ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ακινήτων για χρέη πάνω από 500€ που είναι προβλεπόμενο για την 3η Αξιολόγηση.

Εμπρός για την δική μας αξιολόγηση !

Οι προγραμματισμένοι φυσικοί και ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων εκατοντάδων Ελλήνων αυτήν την εβδομάδα και την επόμενη είναι πλέον γεγονός. Αυτοί είναι οι πλειστηριασμοί, που οι Θεσμοί της Μαφίας θέτουν ως προϋπόθεση για να εκταμιεύσουν την δόση γι΄ αυτό και ζητούν την συμμόρφωσή μας !

Ας «συμμορφωθούμε» λοιπόν και ας το δείξουμε με την παρουσία μας την Τετάρτη στα ειρηνοδικεία..

Ζούμε πρωτόγνωρες και ιστορικές ημέρες. Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών όμως τώρα, περισσότερο από ποτέ, γράφει την δική του ιστορία

Σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για χιλιάδες συμπατριώτες μας, σας καλούμε να δυναμώσετε με την παρουσία σας την διαδήλωσή μας την Τετάρτη 24-1-2018 3.30 στα Ειρηνοδικεία όχι μόνο για να αποτρέψουμε τους πλειστηριασμούς, αλλά και για να κάνουμε γνωστό σε όλους ότι μετά την απελευθέρωση από τη Νέα Κατοχή όσες περιουσίες χάθηκαν ή θα χαθούν από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, θα επανέλθουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους με συντακτική πράξη.

Προσδοκώντας στην δυνατότερη συμμετοχή

Την Τετάρτη 24/01/2018, όλοι στα Ειρηνοδικεία στις 3.30 μμ

Ο Αγώνας συνεχίζεται με όσους δεν καταθέτουν τα όπλα!!!

Η δική μας παρουσία στα ειρηνοδικεία είναι η εγγύηση ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να εκποιηθεί η ιδιωτική μας περιουσία για ένα παράνομο και απεχθές χρέος.

Ότι θα μπορέσουν να επιβάλλουν το άδικο στο δίκαιο.

ΟΛΟΙ ΜΑΣ Σ΄ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝΕΝΔΟΤΟ

Να γίνει αλήθεια το σύνθημα ‘’ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ’’

Θέλει Αρετή και Τόλμη , Θάρρος Κουράγιο και Ελπίδα
για να πάρουμε πίσω Σπίτι Δουλειά και ΠΑΤΡΊΔΑ

Την Τετάρτη 24/01/2018 σε όλα τα Ειρηνοδικεία της Ελλάδας και για τον Νομό μας στα Ειρηνοδικεία Αγρινίου, και Ναυπάκτου.

Το Συντονιστικό Κοινωνικών Δράσεων του ΕΠΑΜ

Αγρίνιο, 23 Ιανουαρίου 2018

Τ.Ε. Ε.ΠΑ.Μ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button