Δυτική ΕλλάδαΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου ευχαριστεί επιχειρήσεις για την υποστήριξη της ειδικότητας “Chef”

Στο Δημόσιο ΙΕΚ Μεσολογγίου λειτούργησε τη φετινή χρονιά, για πρώτη φορά στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μεσολογγίου, η ειδικότητα “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef)” σε επίπεδο ΙΕΚ, για την απόκτηση διπλώματος επιπέδου 5.

Η Διοίκηση του Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου, οι εκπαιδευτές και οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας, επιθυμούν να εκφράσουν δημόσια τις θερμές ευχαριστίες τους, στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων εστίασης της πόλης, Περσεφόνη Μελαχρή (Αρχοντικό της Περσεφώνης) και Νίκο Μενάγια (Tourlida beach) οι οποίοι αποδέχθηκαν και φιλοξένησαν αφιλοκερδώς στις κουζίνες των καταστημάτων τους, τους καταρτιζόμενους με τους εκπαιδευτές τους για την πραγματοποίηση των εργαστηριακών μαθημάτων, τόσο στο χειμερινό όσο και στο εαρινό εξάμηνο.

“Η προσφορά τους αποτελεί σημαντική στήριξη για την υλοποίηση της ειδικότητας και της προσπάθειάς μας, αλλά και ένα πρώτο βήμα για σύνδεση της κατάρτισης με την αγορά εργασίας που επιδιώκουμε. Η ανιδιοτελής στήριξη στο έργο μας, παράλληλα αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική αλληλεγγύη των εταιριών προς το Δημόσιο ΙΕΚ Μεσολογγίου και την τοπική κοινωνία γενικότερα”, καταλήγει η ευχαριστήρια ανακοίνωση της Διεύθυνσης του ΔΙΕΚ.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button