ΑτζένταΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Το απόγευμα του Σαββάτου η ανοιχτή σύσκεψη για το δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου

Η συντονιστική επιτροπή πολιτών για το δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι καλεί σε ανοιχτή σύσκεψη βουλευτών, αυτοδιοικητικών και φορέων της Αιτωλοακαρνανίας και της Ευρυτανίας το Σάββατο 12 Μαρτίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου.

Μοναδικό θέμα θα είναι ο συντονισμός δράσεων προς τα αρμόδια Υπουργεία προκειμένου ο δρόμος Αγρίνιο-Καρπενήσι, ο πιο αδικημένος δρόμος της Ελλάδας, ο οποίος από το 1995 έχει ενταχθεί στο διευρωπαϊκό δίκτυο Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία να υλοποιηθεί και να βγει η Αιτωλοακαρνανία επιτέλους από την απομόνωση.


Για το σκοπό αυτό απαιτείται η συστράτευση όλων των πολιτικών φορέων, βουλευτών και αυτοδιοικητικών της Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας.

«Για αυτό και η επιτροπή γνωστοποίησε το κάλεσμα αυτό  εκτός από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Δήμαρχο Αγρινίου, Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχους Ευρυτανίας σε  όλους τους βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας. Α έγινε και στους ίδιους προσωπικά μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας αλλά και μέσω ηλεκτρονικής επιστολής,  η οποία περιείχε μεταξύ άλλων συνημμένες  τις χιλιάδες υπογραφές πολιτών που συγκεντρώθηκαν για το θέμα αυτό. Θεωρεί την παρουσία τους στη συνάντηση αυτή απαραίτητη και αυτονόητη προκειμένου να επιτευχθεί η υλοποίηση του στόχου», τονίζει η σχετική ενημέρωση.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση καλούνται και όσοι πολίτες έχουν υπογράψει και ενδιαφέρονται για το ζήτημα αυτό. Για την προσέλευση στην αίθουσα θα τηρηθούν όλα τα μέτρα σχετικά με την πανδημία.

 

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button