Γεγονότα

Το Αγρίνιο στον ρυθμό των ορκωμοσιών φοιτητών

koi-orkomosia-foitites1Την Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014 πραγματοποιήθηκαν οι τελετές ορκωμοσίας των αποφοίτων των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών που εδρεύουν στο Αγρίνιο, αλλά και οι απονομές Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης και Διδακτορικών Διπλωμάτων.

Όπως αναφέρει  η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου, “Οι απόφοιτοι των Τμημάτων αυτών περίμεναν υπομονετικά για 2 σχεδόν χρόνια να επιλυθούν γραφειοκρατικές εκκρεμότητες από τη μεταφορά της έδρας των Τμημάτων τους (από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε αυτόνομο «Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας» και, τέλος, στο Πανεπιστήμιο Πατρών), προκειμένου να  ορκιστούν. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι τελετές αυτές ήταν γεμάτες από πλήθος κόσμου, ενθουσιασμό και συγκίνηση, καθώς μάλιστα επρόκειτο και για τις πρώτες επίσημες τελετές που έγιναν στην πόλη του Αγρινίου με τη σφραγίδα του Πανεπιστημίου Πατρών!

koi-orkomosia-foitites2Στις τελετές συμμετείχαν συνολικά 221 πτυχιούχοι, 23 κάτοχοι ΜΔΕ και 13 διδάκτορες. Από πλευράς Πανεπιστημίου, παρέστησαν ο Πρύτανης Γ. Παναγιωτάκης και ο Αναπληρωτής Πρύτανη Π. Κυπριανός, οι Κοσμήτορες της Πολυτεχνικής Σχολής Ν. Ανυφαντής και της Σχολής Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων Δ. Σκούρας και οι Πρόεδροι των αντίστοιχων Τμημάτων: Διοίκησης Επιχειρήσεων, Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων καθ. Αθ. Λάνταβος, Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων καθ. Δ. Βαγενάς και Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών αν. καθ. Θ. Μονιούδη-Γαβαλά. Στην επιτυχή οργάνωση και διεξαγωγή συνέβαλαν το προσωπικό των Γραμματειών στο Αγρίνιο και το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου, που κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να ρυθμιστεί και η παραμικρή λεπτομέρεια.

koi-orkomosia-foitites3

koi-orkomosia-foitites4Λόγω του μεγάλου αριθμού των συμμετεχόντων, οι 4 συνολικά τελετές πραγματοποιήθηκαν στο κατάμεστο δημοτικό κινηματοθέατρο ΑΝΕΣΙΣ. Οι κεντρικοί δρόμοι του Αγρινίου πλημμύρισαν κυριολεκτικά από τους νέους πτυχιούχους και τις οικογένειές τους που ήλθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας και την Κύπρο, ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή της τροχαίας, όπου με χαμόγελο εξυπηρετούσε την ξαφνική αλλά χαρμόσυνη αυτή αναστάτωση στην πόλη, διακόπτοντας την κυκλοφορία στον δρόμο μπροστά από την αίθουσα που έγιναν οι τελετές. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι μας συνέδραμαν την ιδιαίτερη αυτή ημέρα, και ιδίως την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αγρινίου για την παραχώρηση της αίθουσας και τον Διοικητή της Τροχαίας Αγρινίου για την κατανόησή του.”
koi-orkomosia-foitites5

koi-orkomosia-foitites6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button