Όλα τα ΣπορΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

To Agrinio Santa Run επιστρέφει στις 29 Δεκεμβρίου 2022!

Τον Δεκέμβριο του 2019 χιλιάδες Αγιο-Βασίληδες πλημμύρισαν τους δρόμους της πόλης του Αγρινίου.

Όλοι έτρεξαν, περπάτησαν, γελάσανε και έζησαν μια επιτυχημένη και εορταστική γιορτή της πόλης. Φέτος, τρία χρόνια μετά απευθύνεται ξανά η πρόκληση να ξανατρέξουμε, ντυμένοι στα κόκκινα.


Το Agrinio Santa Run επιστρέφει στις 29 Δεκεμβρίου 2022 και καλεί μικρούς και μεγάλους, να γίνουν Άγιοι Βασίληδες που θα μεταφέρουν την Φλόγα της Αγάπης και της Προσφοράς!

Οι συμμετέχοντες στην διοργάνωση έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες και απευθύνουν τις προσκλήσεις μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Αυτή τη χρονιά ντυνόμαστε στα κόκκινα και γινόμαστε όλοι φλόγες που θα “ανάψουν” το φως της ελπίδας για χιλιάδες παιδιά που μας χρειάζονται.
Τρέχουμε, περπατάμε και στηρίζουμε τη ΦΛΟΓΑ-Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια Αγρινίου.
Φέτος όλοι οι δρόμοι ξανα-βάφονται κόκκινοι!
Φέτος όλοι οι δρόμοι γίνονται ΦΛΟΓΑ!!!

Λίγα λόγια για τη Φλόγα:

Η Φλόγα ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Στην Φλόγα, συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες και αγωνιζόμαστε για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο. Είμαστε δίπλα στις οικογένειες, μοιραζόμαστε τους φόβους και τις αγωνίες τους και στηρίζουμε με κάθε τρόπο τον αγώνα τους.
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες!!!»

Η σελίδα του Agrinio Santa Run στο facebook

Τοπική Διαφήμιση
papahanasiou graviera2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button