Το Αγρίνιο αποχαιρέτησε τον Θανάση Αλεξάκη (φωτο-video)

Μία εμβληματική προσωπικότητα, που ξεχώρισε για το ήθος, τους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες του μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή αποχαιρετά σήμερα το Αγρίνιο.

Ο λόγος για τον Θανάση Αλεξάκη που άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο του Αγρινίου, έπειτα από εγκεφαλικό που υπέστη, σε ηλικία 82 ετών.


Η πολιτική κηδεία τελείται στο Κοινοτικό Κατάστημα του Αγίου Κωνσταντίνου. Σε κλίμα συγκίνησης τον αποχαιρετούν η σύζυγος και τα τρία παιδιά του, συγγενείς, φίλοι, σύντροφοι και συνοδοιπόροι στους πολιτικούς αγώνες καθώς και πολιτικοί του αντίπαλοι, εκπρόσωποι τοπικών φορέων κ.α.

Επικήδειους εκφώνησαν στελέχη του ΚΚΕ, της ΚΝΕ,  του παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ Αγρινίου και Αμφιλοχίας, όπου ήταν για χρόνια πρόεδρος καθώς και του Συλλόγου φυλακισθέντων – εξορισθέντων της περιόδου 1967-1974.

Υπήρξε για περίπου 20 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου, στέλεχος του ΚΚΕ, πρόεδρος του παραρτήματος Αγρινίου της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ και ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή των πολιτικών και κοινωνικών αγώνων.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αγρίνιο Αλεξάκης