Δυτική Ελλάδα

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης συμμετείχε στο "Let's Do It Greece" (φωτο)

lets-do-it-3o-dimotiko-sxoleio-neapolis (5)

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης συμμετείχε στην Πανελλαδικής εθελοντική περιβαλλοντική δράση “Let’s Do It Greece” με τον καθαρισμό και την περιποίηση του περιβάλλοντος χώρου του σχολείου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Το σχολείο μας συμμετείχε στην πανελλαδική εθελοντική περιβαλλοντική δράση “Let’s do it Greece 2018”. Την Πέμπτη, 26/04/2018 πραγματοποιήθηκε καθαρισμός και περιποίηση του περιβάλλοντος χώρου του σχολείου μας. Αφού προμηθευτήκαμε τα απαραίτητα εργαλεία κηπουρικής που απαιτούσε η προσπάθειά μας και την καλή μας διάθεση… “πιάσαμε δουλειά!” Καθαρίσαμε τα ξερά χόρτα, κλαδέψαμε, φυτέψαμε λουλούδια, ποτίσαμε και χαρήκαμε την επαφή μας με τη φύση. Η χαρά και η ικανοποίηση ήταν ζωγραφισμένες στα πρόσωπα όλων μας. Μέσα από αυτή την προσπάθεια τα παιδιά άφησαν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα και έδωσαν την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν να διαδίδουν το μήνυμα του εθελοντισμού.

Την Παρασκευή, 27/04/2018 οι μαθητές της Γ΄ Τάξης του σχολείου μας μαζί με τη δασκάλα τους κα. Κωνσταντίνα Μπέρμπεη πήραν μέρος στην έκθεση έργων και κατασκευών από ανακυκλώσιμα υλικά στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου. Όλοι όσοι έβλεπαν τα έργα των μικρών μαθητών μας έμεναν έκπληκτοι από το ευφάνταστο αποτέλεσμα. Με αυτή την προσπάθεια τα παιδιά μας έστειλαν ένα μήνυμα ελπίδας για την προστασία του περιβάλλοντος έχοντας ως σύνθημα “Τίποτα δεν πάει χαμένο”. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι όχι μόνο για την προσπάθεια τους αλλά και για την ευαισθητοποίησή τους. Μπράβο παιδιά”!

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

lets-do-it-3o-dimotiko-sxoleio-neapolis (1)

lets-do-it-3o-dimotiko-sxoleio-neapolis (2)

lets-do-it-3o-dimotiko-sxoleio-neapolis (3)

lets-do-it-3o-dimotiko-sxoleio-neapolis (4)

lets-do-it-3o-dimotiko-sxoleio-neapolis (6)

lets-do-it-3o-dimotiko-sxoleio-neapolis (7)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button