Αθλητισμός

To 3o Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου συμμετέχει στην Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

spo-3odimotikonafpaktou-sxolikosathlitismosΟ Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να  ανακοινώσουν ότι την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 10:00πμ θα πραγματοποιηθούν στο Παπαχαραλάμπειο Εθνικό Στάδιο Ναυπάκτου σχολικές αθλητικές δραστηριότητες στα πλαίσια της 3ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού με λογότυπο «Νιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός- Δικαίωμα για όλους».

Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης οι μαθητέ/τριες του σχολείου, μεταξύ άλλων, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες του προγράμματος Kids’ Athletics της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (IAAF).

Η υλοποίηση των δραστηριοτήτων του παραπάνω προγράμματος θα γίνει από τους καθηγητές φυσικής Αγωγής του σχολείου  κκ. Κοτρώτσο Χρήστο και Μελίστα Νίκο σε συνεργασία με τον Τεχνικό Σύμβουλο Ανάπτυξης του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και παλιό πρωταθλητή στίβου στα αγωνίσματα των 20.000μ και 50.000μ βάδην κ. Δημήτρη Ορφανόπουλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close