Γεγονότα

"Το 2013 θα είμαστε εμείς…"

epi-korios-parakolouthisi

Διάλογοι που “καίνε”  μεταξύ των μελών της πολυπληθούς οργάνωσης που εμπλέκεται σε εκβιασμούς, ναρκωτικά, όπλα  κλπ που εξάρθρωσε η Δίωξη Ναρκωτικών Αγρινίου. Αποκαλυπτικά τα όσα δημοσίευσε πριν από λίγες μέρες η εφημερίδα “Γεγονός”  από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες όπου μεταξύ άλλων προκύπτουν οι επαφές των φερομένων ως αρχηγών με τον Αλκετ Ριζάϊ αλλά και τα… πανηγύρια για την προφυλάκιση Αστυνομικού Υποδιευθυντή!
Η “υπόθεση έχει πολύ βάθος”, λένε άνθρωποι που σχετίζονται με αυτήν και είναι σε θέση να γνωρίζουν περισσότερα σχετικά με το περιεχόμενο των συνομιλιών και δεν είναι καθόλου τυχαίο που από ένα σημείο και μετά, επιστρατεύτηκε υψηλή τεχνολογία και ο υπερκοριός της ΕΥΠ για να παρακολουθηθούν τα μέλη του πολυπληθούς κυκλώματος, η σύνθεση και το μέγεθος του οποίου, έχει εκπλήξει όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά και τους ίδιους του Αστυνομικούς.
Εμπλεκόμενα στην υπόθεση με διάφορες κατηγορίες είναι περίπου 100 άτομα, 21 ήταν οι συλληφθέντες έξι εκ των οποίων οδηγήθηκαν σε πέντε συνολικά σωφρονιστικά καταστήματα αφού διατάχθηκε η προφυλάκιση τους. Οι περισσότεροι εκ των υπολοίπων συλληφθέντων έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και χρηματικές εγγυήσεις.
Πανηγύρια γιατί βγήκε από τη μέση Αστυνομικός Υποδιευθυντής
Άκρως αποκαλυπτικοί είναι  οι διάλογοι των φερομένων ως αρχηγικών  μελών της εγκληματικής οργάνωσης όταν ξέσπασε η υπόθεση  με  τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει αστυνομικός  Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας . Η ικανοποίηση στα φερόμενα ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είναι μεγάλη και μάλιστα προγραμματίζουν να το γιορτάσουν δεόντως.
–  «Αυτή η χρονιά θα είναι η καλύτερη. Το δεκατρία θα είναι… ο καλύ… η καλύτερη» λέει χαρακτηριστικά εις εκ των εγκεφάλων της οργάνωσης  σε συνομιλητή του (εννοώντας πως η απομάκρυνση του Αστυνομικού Υποδιευθυντή θα επιτρέψει στην οργάνωση να δράσει καλύτερα).
–  «Μακάρ Παναγία  μου. Ή θα πάμε και εμείς μέσα να τον βρούμε; Χα…Κοίτα να δει και ο κ…ς μου περιπέτεια» απαντά ο συνομιλητής (εννοώντας πως επιθυμεί και ο ίδιος να υπάρξει επιτυχία αλλά δεν κρύβει την ανησυχία του να οδηγηθούν και οι ίδιοι στην φυλακή).
Σε άλλη συνομιλία ο εκ των φερόμενων  εγκεφάλων της οργάνωσης   μιλώντας με άλλο μέλος της-αμφότεροι ικανοποιημένοι με την εξέλιξη που αφορά τον αστυνομικό Υποδιευθυντή- λέει για το ίδιο θέμα : «Ξέρεις τι θα ξεσπάσει τώρα;» (δηλαδή τι συνέπειες θα έχει αυτή η εξέλιξη στην ομαλή λειτουργία της τοπικής αστυνομίας) για να πάρει την απάντηση: «Πόλεμος αα..θείο» (δηλαδή θα προκληθεί μεγάλη αναστάτωση στην αστυνομία). Και ο πρώτος κάνει το σχόλιο: «ΕΕ… γ… τα φίλε. Αυτή η χρονιά είναι η καλύτερη μας. Η χρονιά του δεκατρία θα ‘ μαστε εμείς»
Από την εφημερίδα “Γεγονός”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button