Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Τμήμα ιστιοπλοϊας ΑΜΕΑ στο Μεσολόγγι

Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου ανακοινώνει ότι την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, έγινε η πρώτη προπόνηση του τμήματος ιστιοπλοΐας για ΑΜΕΑ του ΝΟΜεσολογγίου στη θάλασσα.

Μετά από τα θεωρητικά μαθήματα που προηγηθήκαν, ήρθε η ώρα ένα από τα δύο σκάφη που διαθέτει ο ΝΟΜεσολογγίου να πέσει στη θάλασσα. Κυβερνήτης στο σκάφος ήταν ο Βασίλης Χριστοφόρου, πρόεδρος της επιτροπής ΑΜΕΑ της Ε.Ι.Ο και ιστιοπλόος με παγκόσμιες διακρίσεις (δεύτερος στο παγκόσμιο ΑΜΕΑ τον Νοέμβριο στο ΟΜΑΝ), με πλήρωμα τον αθλητή μας Γιάννη Σταύρου.


Την ίδια ώρα έκαναν προπόνηση και τα παιδιά του optimist, τα οποία είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν έναν παγκόσμιο πρωταθλητή, να συνομιλήσουν μαζί του και στη συνέχεια βοήθησαν με ενθουσιασμό.

Τα τμήματα ιστιοπλοΐας τριγώνου με σκάφη optimist για παιδιά από 7 ετών και για ΑΜΕΑ κάνουν προπονήσεις κάθε ΣΚ όλο το χρόνο!! Όποιος θέλει να δοκιμάσει και να γνωρίσει το συναρπαστικό άθλημα της ιστιοπλοΐας μπορεί να μας επισκεφτεί στη βάση μας, στη Μαρίνα Μεσολογγίου ή να επικοινωνήσει μαζί μας στο nommes@live.com.

Το πρόγραμμα Ιστιοπλοΐας για ΑΜΕΑ της Ε.Ι.Ο ‘‘BLUE MEDITERRANEO‘‘, στο οποίο συμμετέχουμε είναι δωρεάν και υποστηρίζεται από το ίδρυμα TERZO PILASTRO INTERNAZIONALE. Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ & ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗΣ για την χορηγία βοηθητικού εξοπλισμού ( Σωσίβια, VHF, σημαδούρες κτλ) που μας είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του τμήματος.

istioploias amea1

istioploias amea3

istioploias amea4

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button