ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Καλούν σε συναντηση-ενημέρωση τους πολίτες του Αγρινίου οι φοιτητές του ΔΠΦΠ

Σε συναντηση με τους πολίτες του Αγρινίου, καλούν οι φοιτητές του τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, το Σάββατο 9 Μαρτίου.

Οι φοιτητές συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις του, που κλιμακώθηκαν τις τελευταίες μέρες και επιδιώκουν, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους, την ενημέρωση των πολιτών της περιοχής για τα προβλήματα του Τμήματος.

Αναλυτικά:

“Τις τελευταίες εβδομάδες η πόλη και οι πολίτες του Αγρινίου έχουν γίνει αυτόπτες μάρτυρες μιας κατάστασης που δεν έχει προηγούμενο.

Η κυβέρνηση επιχειρεί του κλείσιμο του Δ.Π.Φ.Π. (Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων), ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, με έναν τρόπο υπόγειο, σκοτεινό και πίσω από κλειστές πόρτες.

Ωστόσο συμβαίνει \άτι που δεν περίμεναν. Ο Φοιτητικός Σύλλογος Του Δ.Π.Φ.Π. από τις 7/02/2019 κατέλειψε τις εγκαταστάσεις του τμήματος ξεκινώντας έναν αγώνα διεκδικώντας:

• Να μην κλείσει το τμήμα “Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων”.

• Τη μετονομασία του “Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων” σε “Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος”.

• Κατοχύρωση επαγγελματικών δικαιωμάτων αντίστοιχων των σπουδών μας, διεκδικώντας αντάξιο πτυχίο για σταθερή και μόνιμη δουλειά με αξιοπρέπεια.

• Άρση των συγχωνεύσεων – καταργήσεων τμημάτων και σχολών – με ακαδημαϊκή αναβάθμιση των υπαρχόντων τμημάτων.

• Πρόσληψη μελών ΔΕΠ με σκοπό την κάλυψη των αναγκών μας.

• Δημόσια –Δωρεάν φοιτητική μέριμνα για όλους.

Καλούμε τους πολίτες του Αγρινίου το Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην κτίριο Τράπεζας Ελλάδος) ώστε να τους ενημερώσουμε και εμείς οι ίδιοι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Τμήμα ΔΠΦΠ.

Καλούμε κάθε έναν και κάθε μία να έρθει να συνδιαλλαγεί μαζί μας και να υποστηρίξει το δίκαιο και επίκαιρο αγώνα μας μέσα από γόνιμη κουβέντα.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΉΨΗΣ ΤΜ,ΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button