Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Τίτλοι τέλους για την έκθεση Nostos…

Αδυνατεί πλέον να πραγµατοποιήσει την τουριστική έκθεση Nostos ο δήµος Ναυπακτίας µετά την παραίτηση του υπεύθυνου αντιδηµάρχου, Γιάννη Σύψα.

Η έκθεση ξεκίνησε πριν από δυο χρόνια µε την προοπτική να γίνει θεσµός. Τα λάθη ήταν αναπόφευκτα, αλλά υπήρχε όρεξη να συνεχιστεί. Βέβαια δαπανήθηκαν αρκετά χρήµατα τα οποία ουσιαστικά δεν γύρισαν στον τόπο, όµως η Ναύπακτος έτυχε κάποιας προβολής. Η αντιπολίτευση ζήτησε πολλές φορές οικονοµικό απολογισµό, εκφράζοντας εµµέσως πλην σαφώς υπόνοιες ότι έγινε µια σπάταλη διαχείριση.

Και ενώ φέτος θα ήταν η τρίτη χρονιά της διοργάνωσης παραιτήθηκε από την ευθύνη της ο κ. Σύψας, πράγμα που έδεσε τα χέρια της δημοτικής αρχής. Μετά από αλλεπάλληλες ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων στις συνεδριάσεις, για το μέλλον της έκθεσης, ήρθε η απάντηση από τον δήμαρχο Τάκη Λουκόπουλο και την πλειοψηφία γενικότερα, ότι δεν πρόκειται να ξαναγίνει. Κάποιοι μίλησαν για αδυναμία, άλλοι για αλλαγή επιπέδου, ενώ ο δήμαρχος είπε ότι θα διατηρηθεί μόνο το συνεδριακό κομμάτι. Όπως και να ‘χει πάντως, ο δήμος γίνεται αναξιόπιστος όταν χαμηλώνει τον πήχη σε μια προσπάθεια που ξεκίνησε με διαφορετικό όραμα.

Βασω Βήττα

aixmi-news.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button