sliderΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Της… λακκούβας στο Καινούργιο-πολλά τα παράπονα-τι απαντά η Περιφέρεια (φωτο-video)

Εικόνα… βομβαρδισμένου τοπίου παρουσιάζει ο κεντρικός δρόμος που διέρχεται το Καινούργιο, η εθνική οδός Αγρινίου – Θέρμου δηλαδή.

Κάτοικοι τόσο στο Καινούργιο όσο και από τα χωριά μετά απο αυτό προς το Θέρμο, επισκέπτες κλπ, έχουν κυριολεκτικά «σπάσει» τα οχήματά τους απο τις λακκούβες. οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών μάλιστα, έχουν επιδεινώσει την κατάσταση.


Κατά μήκος του δρόμου εκτελείται έργο αποχέτευσης, που προβλέπει και την ασφαλτόστρωση. Εκεί όπου έγιναν εργασίες εκσκαφής, τα σημεία καλύφθηκαν πρόχειρα προς το παρόν, με αποτέλεσμα να προκληθεί το πρόβλημα.

Για το θέμα ερωτήθηκε σχετικά ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης, Θανάσης Μαυρομάτης. Στην περιοχή εκτελούνται εργασίες εδώ και αρκετό καιρό για το αποχετευτικό δίκτυο, για τις οποίες και απαιτήθηκε να γίνουν εκσκαπτικές εργασίες. Στην προκείμενη περίπτωση υπάρχει υποχρέωση του εργολάβου να παραδώσει το δρόμο στην πρότερη κατάστασή του, αντικαθιστώντας πλήρως το οδόστρωμα. Σε αυτό το τμήμα, επομένως προβλέπονται σε πρώτη φάση εργασίες αποκατάστασης.

Σε ότι αφορά την συνολική εικόνα του δρόμου, υπάρχουν και εκεί σοβαρά παράπονα. Οι λακούβες δεν λείπουν και τα οχήματα και οι οδηγοί ταλαιπωρούνται. Εν προκειμένω, πρόβλεψη για άμεση ασφαλτόστρωση και πλήρη αποκατάσταση, όπως συνέβη σε μεγάλο τμήμα του δρόμου στη γειτονική Παραβόλα και σε άλλα τμήματα, προς ώρας δεν υπάρχει, ελέω έλλειψης χρηματοδότησης.

Στο τμήμα μεταξύ Καινούργιου-Παναιτωλίου αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες να ασφαλτοστρωθεί ένα τμήμα ενός χιλιομέτρου, ωστόσο για να προχωρήσουν σε νέες εργασίες τα συνεργεία θα πρέπει πρωτίστως να εξασφαλιστεί η απαιτούμενη χρηματοδότηση.

dromos kainourio (1)

dromos kainourio (2)

dromos kainourio (3)

dromos kainourio (4)

dromos kainourio (6)

dromos kainourio (7)

dromos kainourio (8)

dromos kainourio (9)

dromos kainourio (10)

dromos kainourio (11)

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

3 Σχόλια

  1. Ο Δρόμος αυτός είχε ασφαλτοστρωση πρόσφατη μέχρι παράβολα! Τώρα τον έκαναν σουρωτήρι. Οι Εργολάβοι του Έργου να το ξανά ασφαλτοστρωσουν όλων από την αρχή. Όχι μπαλώματα και σαμάρια, εκτός αν τον αφήνουν επίτηδες για να μην τρέχουν τα καγκουρια!! Πέρα από την πλάκα Απαράδεκτο όλο αυτό. Θέτουν σε κίνδυνο δικικλα και αυτοκίνητα και κόσμο που διέρχεται αυτό το οδικό δίκτυο! Κρίμα!!! Ή ανευθυνότητα των Εργολάβων δεν έχει όρια. Η Τροχαία να κάνει Έκθεση μαζί με συγκοινωνίολογο, και να την στείλει στον εισαγγελέα ή να απαγορεύουν την διέλευση οχημάτων όταν ο δρόμος είναι επικίνδυνος για την ασφαλή διέλευση τόσο πεζων όσο και τροχοφορων!

  2. Σεβασμός στον πολίτη και στην περιουσία του. Εκτός του ότι ταλαιπωρουμαστε μήνες και μήνες, προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτό που γίνεται είναι και φυσιολογικό. Και τέλος, όπως πάντα, κάνεις δε φταίει και δε δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Άτιμο πράγμα η συνήθεια….. Σε κάνει να μην απαιτεις τα αυτονόητα που σε άλλα κράτη θα είναι απορίας άξιο όταν δε γίνονται.

  3. Ελλαδιστάν 2023 !!! Είμαστε στην Ευρώπη λένε …… Το γελοίο της υπόθεσης είναι όταν στρώνουν ένα δρόμο με νέα άσφαλτο και μετά απο λίγες μέρες τρυπάνε για να περάσουν καλώδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button