Γεγονότα

Τίποτα δεν σταματά τους αδίστακτους ζωοκλέφτες στην Κωνωπίνα!

epi-katsikiaΝέο κρούσμα ζωοκλοπής! Τίποτα τελικά δεν σταματά τους αδίστακτους κλέφτες και καμιά Αστυνομία δεν τους φοβίζει. Αυτό είναι το συμπέρασμα από την νέα ζωοκλοπή που συνέβη  στην Κωνωπίνα (Ακτίου-Βόνιτσας), όταν άγνωστοι δράστες έκλεψαν τρία  κατσίκια μέσα από το μαντρί κτηνοτρόφου!
Συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες προχθές το βράδυ διέρρηξαν τη στάνη ενός κτηνοτρόφου λίγο έξω από το χωριό και αφαίρεσαν από αυτό τρία (3) Κατσίκια. Οι αστυνομικές αρχές της Κατούνας διενεργούν έρευνα για να εντοπίσουν τους δράστες.
Να σημειώσουμε ότι τον τρόμο και τον φόβο έχουν σπείρει το τελευταίο χρονικό διάστημα στους κτηνοτρόφους της Κωνωπίνας, τα επανειλημμένα κρούσματα ζωοκλοπών, με τους θρασύτατους κλέφτες να λυμαίνονται ανενόχλητοι τις στάνες γύρω από το χωριό.

Τον τελευταίο μάλιστα καιρό το φαινόμενο βρίσκεται σε έξαρση, με τους κτηνοτρόφους αναστατωμένους να προσπαθούν με κάθε δυνατόν τρόπο να βρουν μια λύση στο πρόβλημά τους.

Όπως μάλιστα λένε οι Κάτοικοι της Κωνωπίνας, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και ζητούν από την Αστυνομία συγκεκριμένες ενέργειες για να πατάξει τις ζωοκλοπές. Δεν πάει άλλο!
xiromeronews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button