Αυτοδιοίκηση

Την Τετάρτη το Περιφερειακό Συνέδριο

katsifarasΜε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απ. Κατσιφάρας, οριοθέτησε τον χαρακτήρα και την σημασία του 1ου Περιφερειακού Συνεδρίου Δυτικής Ελλάδας, που ξεκινά την Τετάρτη στην Πάτρα, με στόχο τον προγραμματισμό της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2014 – 2020

«Μέχρι σήμερα ασχολούμεθα με τα κοινοτικά προγράμματα ενώ αυτά έχουν αρχίσει να «τρέχουν» και επιταχύνουμε τις προσπάθειές μας λίγο πριν ολοκληρωθούν οι χρονικές τους προθεσμίες. Αυτήν τη φορά επιχειρούμε μια διαφορετική προσέγγιση και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πραγματοποιούμε το 1ο Περιφερειακό Συνέδριο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προκειμένου να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει της επόμενης προγραμματικής περιόδου 2014-2020».

Με αυτήν τη δήλωση ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας καθόρισε το χαρακτήρα και το περιεχόμενο του πρώτου Περιφερειακού Συνεδρίου που ξεκινάει αυτήν την Τετάρτη στην Πάτρα. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν οι γενικές κατευθύνσεις της αναπτυξιακής στρατηγικής για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αλλά και τις κατευθύνσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Οι εργασίες του συνεδρίου που θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί στο ξενοδοχείο «Αστήρ» θα τις ανοίξουν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Παναγιώτης Μηταράκης.

Το πλήρες πρόγραμμα των εργασιών του συνεδρίου επισυνάπτεται στο pdf που ακολουθεί.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΔΕ-1
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΔΕ-2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button