Γεγονότα

Tην Τετάρτη το Δημοτικό για Κουκουμίτσα – Σάλτινη

epi-dimarxeio-bonitsa1
Από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβούλιου του δήμου  Ακτίου – Βόνιτσας Κ. Καταγη, έγινε γνωστό πως την ερχόμενη Τετάρτη στις 6 μ.μ.  θα διεξαχθεί κατεπείγουσα συνεδρίαση του Συμβουλίου σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με την μεταφορά στο ΤΑΙΠΕΔ της Κουκουμίτσας και της ΣάλτινηςΑναλυτικά η πρόσκληση αναφέρει:

“Σας καλούμε να προσέλθετε σε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα, στις 15 Μαΐου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

– Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την μεταφορά στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε (ΤΑΙΠΕΔ) των ακινήτων κυριότητας του Ελληνικού Δημοσίου Σάλτινης και Κουκουμίτσας του Δήμου μας, σύμφωνα με το ΦΕΚ 1020/τεύχος δεύτερο/25-04-2013. (Εισηγητής κ. Δήμαρχος)

Η συνεδρίαση κρίνεται ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ λόγω της σοβαρότητας του θέματος δεδομένου ότι αναμένεται σειρά προγραμματισμένων επαφών του Δημάρχου με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε (ΤΑΙΠΕΔ).”

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος κ. Σολδάτος, πέρα από τις οποίες αποφάσεις ληφθούν μεθαύριο, προτίθεται να ζητήσει άμεσα συνάντηση με την διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ για το θέμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button